Adviseur Bodem

Standplaats: Hulst

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Als adviseur bodem begeleid je onze opdrachtgevers bij (complexe) bodemvraagstukken, inventariseert actief hun wensen en behoeftes en speel je tijdig in op gewijzigde omstandigheden.
Je begrijpt waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en kunt hier praktische en creatieve oplossingen in leveren. Als adviseur bodem ga je aan de slag met verschillende projecten gerelateerd aan bodemonderzoek en bodemsanering. Hierbij werk je samen met de projectleider en de veldmedewerker om een project zowel financieel als inhoudelijk vorm te geven en te vertalen naar klantspecifieke behoeften.

KERNTAKEN:
• Onderhouden van klantcontact inzake de uitvoering van bodemgerelateerde onderzoeken;
• opstellen van offertes;
• voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van bodemonderzoeken, saneringsplannen, en bemalingsadviezen;
• overige bodemgerelateerde advieswerkzaamheden;
• opvolging van projecten waarvoor offerte is uitgebracht;
• zorg dragen voor actuele kennis op het gebied van bodemonderzoek en -sanering, etc.;

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met ca. 3 jaar relevante werkervaring. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een afgeronde Hbo-opleiding Milieukunde of – techniek of vergelijkbaar.

Naast de juiste kennis ben je een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om de Bodem-tak van de afdeling Advies verder vorm te geven en uit te bouwen. Zowel met de klant als je collega’s staat samenwerken centraal. Je werkt nauwkeurig en bent in staat om contacten te leggen met bestaande, maar ook nieuwe klanten en daarmee het netwerk van Colsen verder uit te bouwen. Je werkt allround en springt bij waar nodig.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie in de wereld van milieu, energie en waterbehandeling.
Er is alle ruimte voor eigen initiatief binnen een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s. Het is een afwisselende baan in een ambitieuze, groeiende organisatie.
We bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel.

SOLLICITEREN:
Indien je geïnteresseerd bent in deze vacature kun je de sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae sturen naar: Colsen, Adviesburo voor Milieutechniek t.a.v. P&O via email: vacatures@colsen.nl . Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij dhr. E. van den Branden 06-50989327.


Vacaturenummer 307454

Colsen

t.a.v. Imre van Overloop
Kreekzoom 3
4561GX HULST