onderwijsassistent basisonderwijs m/v

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt onderwijsassistenten!
Wil je werken in de regio Zeeland en West-Brabant? We hebben mogelijkheden voor je op veel van onze aangesloten basisscholen.
Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je voornamelijk reguliere basisscholen aan, maar ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze onderwijsassistenten kunnen worden ingezet voor korte en langdurige vervangingen, maar ook in aanmerking komen voor langdurige tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen.

Je hebt voor het aangeboden werk allerlei keuzemogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen maar werkaanbod voor één school te krijgen of juist van een heleboel scholen. Maar je kunt ook kiezen voor werkaanbod in alleen groepen onderbouw of juist bovenbouw. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Het werkaanbod dat je ontvangt, kun je helemaal naar je eigen voorkeur inrichten!

Functie-eisen

Werken via TCOZ is steeds anders en natuurlijk is werken in onderwijs altijd een uitdaging. Die uitdagende houding zien we graag terug bij onze invallende onderwijsassistenten! Maar ook de volgende zaken zijn van belang:
- Je hebt een bevoegdheid onderwijsassistent (MBO 4) of gelijkwaardige ervaring.
- Je bent bereid je te richten naar de identiteit en visie van de aanvragende school
- Je bent enthousiast, flexibel en in staat je snel in een nieuwe omgeving in te werken
- Je communiceert goed met kinderen, ouders en collega’s
- Je bent duidelijk naar kinderen: geeft ruimte waar mogelijk, stelt grenzen waar nodig

Hoe werkt het invallen?
Je krijgt na inschrijving bij TCOZ toegang tot ons digitale vervangingsprogramma VABO (Vervangingsadministratie Basisonderwijs). In je digitale agenda geef je aan op welke dagen je inzetbaar wilt zijn. Dit hoeven niet altijd dezelfde dagen van de week te zijn. Je kunt ook wisselende dagen aangeven. Het is zelfs mogelijk aan te geven dat je minimaal één dag vooraf benaderd wilt worden, bijvoorbeeld om eerst eigen kinderen onder te brengen!
Werken via TCOZ is ook heel goed te combineren met andere parttime werkzaamheden! Je geeft in je profiel aan in welke groepen je graag wilt werken. Je blokkeert in je profiel de scholen waarvoor je niet gevraagd wilt worden.

Alles klaar?
Je krijgt de inzetaanvragen per telefoon, per app of per mail (wat je maar wilt), zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Vervolgens bevestig je de aanvraag. Vanaf dat moment is de inzet afgesproken en rekenen zowel TCOZ als de school op je komst.

Arbeidsvoorwaarden

Onze onderwijsassistenten ontvangen een salaris volgens schaal 4 of 5 van de onderwijs cao, afhankelijk van de inhoud van de functie en de taken. Bij deze schalen hoort een salaris van €1.610 - €2.416.
Daarnaast ontvang je vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en is er een regeling voor reiskostenvergoeding (reisafstand > 7 kilometer).

Hoe meld ik me aan?
Op onze website www.tcoz.nl klik je op het tabblad “aanmelden”. Hier kun je ons aanmeldingsformulier downloaden. Vul de gevraagde gegevens in, voeg de gevraagde documenten bij en mail alles naar info@tcoz.nl. Daarna ontvang je ons protocol en toegang tot het digitale beheerprogramma, zodat je je profiel en agenda kunt beheren.


Vacaturenummer 311692