Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onderwijsassistent

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor een praktijkschool in Zeeland zijn wij op zoek naar een bevlogen onderwijsassistent. Leerlingen in het praktijkonderwijs kennen diverse gedrags- en leerproblematiek en hebben daarop aangepaste begeleiding bij nodig. De klassen zijn kleiner dan bij reguliere scholen. Het is als onderwijsassistent op deze school nodig om stevig in je schoenen te staan en adequaat te reageren op verschillende situaties. Je ondersteunt een vakleerkracht bij de gebruikelijke onderwijstaken en beschikt over een goeie set pedagogische skills. Na de instructie ga jij zelfstandig met groepen leerlingen aan de slag.

Er zijn diverse praktijkvakken die worden gegeven. Ernaast kan je waar nodig inspringen bij andere vakken. Graag ga ik met jou in gesprek over jouw wensen en ambities binnen het onderwijs om zo tot een passende uitdaging te komen!

Functie-eisen

Bij Maandag® zijn we op zoek naar een onderwijsassistent. Het volgende is daarvoor nodig;

een opleiding tot MBO Onderwijsassistent en evt. relevante certificaten;
(recente) werkervaring in het onderwijs;
beschikbaarheid van (minimaal) 16 uur p.w.;
zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd en stevig in de schoenen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar lisan.schiettekatte@maandag.nl of bel naar +31 6 30 34 78 19, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.


Vacaturenummer 435053