leerkracht basisonderwijs m/v

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt leerkrachten om via haar leerkrachtenpool te werken. Wil je werken in de regio Zeeland en West-Brabant en niet altijd gebonden zijn? We hebben mogelijkheden voor je op bijna al onze aangesloten scholen.
Vrijwel alle schoolbesturen in het Zeeuwse en een deel West-Brabantse basisonderwijs zijn bij deze pool aangesloten. Onder onze 220 scholen tref je voornamelijk reguliere basisscholen aan, maar er is ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze leerkrachten kunnen worden ingezet voor korte en langdurige vervangingen, maar ook in aanmerking komen voor langdurige tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool kent uitstekende doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een vaste benoeming bij een van onze schoolbesturen.

Je hebt voor het aangeboden werk allerlei keuzemogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen maar werkaanbod voor één school te krijgen of juist van een heleboel scholen. Maar je kunt ook kiezen voor werkaanbod voor alleen groepen onderbouw of bovenbouw. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Het werkaanbod dat je ontvangt, kun je helemaal naar je eigen voorkeur inrichten!

Je wilt herintreden?
Je bent wel in bezit van een Pabo-diploma, maar je hebt al een paar jaar niet meer voor de klas gestaan? Dan zoeken wij met je naar een stageplek waar je je kennis en vaardigheden weer kunt opfrissen. Zodra je weer helemaal gereed bent voor het hedendaagse onderwijs ga je goed voorbereid aan het werk. Neem contact op met ons als je hierover meer wilt weten.

Je bent met pensioen, maar wilt weer voor de klas staan?
Je wilt (weer) een deel van je tijd met kinderen werken?
Indien nodig, helpen we je om een school te zoeken, waar je kunt ervaren hoe het actuele onderwijs in elkaar steekt. Dan kun je je kennis actualiseren, zodat je weer helemaal bij bent en klaar bent voor het huidige onderwijs! Daarna kun je worden ingezet op werkaanbod en scholen van je keuze. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze mogelijkheden.

Functie-eisen

Wat vragen we van je?

Bevoegdheid
Je hebt een geldige bevoegdheid voor het lesgeven op een Nederlandse basisschool. Daaronder verstaan we een afgeronde Pabo-opleiding of gelijkwaardig. Toegang tot de pool heb je ook als Pabo-student die is toegelaten tot het LIO-jaar. Verklaring gedrag
Iedere leerkracht moet beschikken over een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze kun je digitaal aanvragen, zodra de inschrijving compleet is.
Gereed voor een uitdaging
Werken in het onderwijs is vaak een uitdaging. Die uitdagende houding zien we graag terug bij onze leerkrachten!
Competenties
Daarnaast ben je bereid je te richten naar de identiteit en visie van de aanvragende school. Je bent enthousiast, flexibel en in staat je snel in een nieuwe omgeving in te werken. Je communiceert goed met kinderen, ouders en collega’s. Je bent duidelijk naar kinderen: je geeft ruimte waar mogelijk en stelt grenzen waar nodig.

Hoe werkt het invallen?
Inschrijven
Je krijgt na inschrijving bij TCOZ toegang tot ons digitale vervangingsprogramma.
Agenda
In de agenda beheer je de dagen waarop je opgeroepen wilt worden. Dit hoeft niet volgens een vast patroon, maar kan zelfs op wisselende dagen zijn.
Het is ook mogelijk om aan te geven dat je minimaal één dag vooraf benaderd wilt worden, bijvoorbeeld om eerst opvang voor de eigen kinderen te regelen.
Werken via TCOZ is heel goed te combineren met andere werkzaamheden!
Voorkeur aangeven
Natuurlijk willen we precies weten welk werkaanbod we je moeten doen. Daarom geef je in je profiel aan in welke groepen je wilt werken. Ook blokkeer je de scholen waarvoor je niet gevraagd wilt worden. Je invalverzoeken ontvang je daardoor helemaal op maat!
Aanbod bevestigen
Van onze planners ontvang je vervangingsaanvragen per telefoon, per app of per mail. Daardoor weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Vanaf het moment dat je de aanvraag bevestigt, is je inzet afgesproken en rekenen zowel TCOZ als de school op je komst!

Arbeidsvoorwaarden

Onze invalleerkrachten ontvangen een salaris volgens loonschaal L10 van de cao Primair Onderwijs. Dat is tussen €2.563 en €3.875 bruto bij een fulltime betrekking. Er gelden daarnaast een reiskostenvergoeding (bij een reisafstand van > 7 kilometer), Vakantietoeslag en Eindejaarsuitkering.

Hoe meld je je aan?
Op onze website www.tcoz.nl klik je op het tabblad “aanmelden”. Hier kun je ons aanmeldingsformulier downloaden. Vul de gevraagde gegevens in, voeg de gevraagde documenten bij en mail alles naar info@tcoz.nl. Uiteraard heb je een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) nodig. Voor het aanvragen daarvan sturen we je een link, zodra we de andere inschrijfdocumenten volledig hebben ontvangen.
Ook ontvang je ons invalprotocol en krijgt toegang tot het vervangingsprogramma, zodat je je profiel en agenda kunt beheren.

Heb je nog vragen of is iets je niet helemaal duidelijk?
Bel ons tussen 10 en 12 uur op schooldagen of mail ons op info@tcoz.nl.


Vacaturenummer 308917