Leerkracht Basisonderwijs

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Jouw passie is het inspireren van kinderen, jij weet kinderen te raken, ze aan je te binden en ze iets mee te geven voor de toekomst! Herkenbaar? Lees dan snel verder!

Als leerkracht basisonderwijs sta jij aan het begin van de toekomst van kinderen! Bij Maandag® Middelburg willen wij aan jouw toekomst denken! Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leerkracht basisonderwijs!

Werken voor ons betekent voor jou als leerkracht basisonderwijs veel flexibiliteit. Wij werken met verschillende soorten scholen, van regulier basisonderwijs tot voortgezet speciaal onderwijs. Door naar jouw wensen en kwaliteiten als leerkracht te kijken, gaan wij op zoek naar een school die bij je past! Wil je verschillende soorten onderwijs uit proberen? Ook dat kan! We werken zowel met kortdurende, als langdurende opdrachten en naar wens zelfs met meerdere opdrachten tegelijk.

Naast deze flexibiliteit, bieden wij ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op onze Maandag® Academy! Hier worden verschillende interessante cursussen en trainingen geboden, zodat jij je als leerkracht basisonderwijs kan blijven ontwikkelen!

Wie ben jij als leerkracht basisonderwijs? Jij hebt een enorme passie voor lesgeven! Je weet leerlingen te inspireren en hebt oprechte interesse in de leerlingen, waardoor ze zich snel verbonden voelen aan je! Uiteraard weet je de vakken goed over te brengen op de leerlingen en weet je ze, ondanks alle verschillen, allemaal mee te nemen in jouw les!

Ben jij de enthousiaste en talentvolle leerkracht basisonderwijs waar wij naar op zoek zijn? En zie jij het zitten om met een dienstverband flexibel aan de slag te gaan? Dan kom ik graag in contact met je!

| Uren in overleg | Salaris op basis van CAO Primair Onderwijs | Mogelijkheid tot contract |

Functie-eisen

• In het bezit van een pabodiploma;
• Beschikbaar in het nieuwe schooljaar;
• Je staat stevig in je schoenen;
• Je staat open voor afwisseling in het werk;
• Hebt affiniteit met leerlingen van verschillende leeftijden.

Herken jij jezelf als leerkracht basisonderwijs in deze omschrijving? Dan ga ik graag in gesprek met je over de mogelijkheden! Stuur je CV naar eline.steendijk@maandag.nl of bel/app/sms naar 06 82 12 51 48!

Arbeidsvoorwaarden

Als leerkracht basisonderwijs in dienst van Maandag® krijg je de mogelijkheid om op verschillende scholen een kijkje te nemen. Hierin kijken wij naar jouw wensen en zoeken een opdracht die echt bij je past! Uiteraard krijg je hiervoor een salaris passend bij het CAO Primair Onderwijs in combinatie met reiskostenvergoeding, vakantiedagen en vakantiegeld!

We bieden de mogelijkheid om vanuit een dienstverband te werken! Hierdoor heb je de zekerheid van een vast salaris en de flexibiliteit van het werken op verschillende scholen.


Vacaturenummer 311447