Enthousiaste Mad Scientist gezocht

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 12
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Raketten lanceren, robotarmen besturen, bruggen bouwen, insecten bestuderen, ph-waardes meten, ruimtereizen maken,chemische reacties maken en nog veel, veel meer! Krijg je al zin om kinderen op een unieke en uitdagende manier de basis van wetenschap en techniek aan te leren?

Dan ben je bij Mad Science aan het juiste adres! Heb jij een passie voor lesgeven, maar wil je niet fulltime voor de klas staan? Wil jij kinderen graag enthousiast maken door ze te laten experimenteren en ontdekken? Dan is werken bij Mad Science iets voor jou! Wij zijn op zoek naar mensen die bruisen van de energie en het enthousiasme. Wij bieden een verrijkende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar door het verzorgen van educatieve en entertainende diensten.

Functie-eisen

Ervaring in het werken met kinderen, verkregen in een betaalde of vrijwillige omgeving, is een absoluut pluspunt. Maar het willen werken met kinderen en ze kunnen enthousiasmeren voor wetenschap en techniek is een vereiste.
Vlotte, kindvriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid.
In het bezit zijn van een geldig rijbewijs en de beschikking hebben over een betrouwbare auto.
Beschikbaar zijn om één of meerdere middagen per week te kunnen werken.
Bij de aanstelling tot Mad Scientist is een (recente) Verklaring Omtrent het Gedrag vereist, deze wordt vergoed door ons.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt in dienst genomen op basis van een oproepcontract met een bruto all-in uurloon van €11,04. Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je 1 tot 4 middagen per week worden ingepland (activiteiten vinden plaats na schooltijd).


Vacaturenummer 311158