Docent Nederlands

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

De opkomst van de Engels taal heb jij als Docent Nederlands niet gemist. Door jouw lessen blijven de leerlingen de liefde voor het Nederlands behouden!

Bij Maandag® Middelburg zijn wij op zoek naar een Docent Nederlands die zijn of haar passie voor de Nederlandse taal graag wil overdragen op zoveel mogelijk leerlingen! Als Docent Nederlands voor Maandag® werk je voor verschillende scholen. Zo kan het zijn dat je 3 maanden in Middelburg werkt en daarna 6 maanden in Roosendaal! Jij springt in op een school waar ze tijdelijk (of vast) hulp nodig hebben. Hierdoor bereik je ontzettend veel leerlingen, waardoor jij jouw passie zo veel mogelijk kan overdragen!

De leerlingen van deze verschillende scholen rekenen op jouw expertise als Docent Nederlands. Door deze expertise, maar ook door jouw enthousiasme, weet jij de leerlingen te inspireren en te motiveren. Op deze manier voorkom je dat de Nederlandse taal verloren raakt.

Ik ben op zoek naar een Docent Nederlands die stevig in zijn schoenen staat en een echte aanpakker is. Wanneer je gebeld wordt voor een opdracht, sta je klaar om morgen al een les te geven, want flexibel werken is echt jouw ding! De eerste dag op school kijk je niet de kat uit de boom, maar toon je initiatief en zet direct een leuke les weg voor de leerlingen.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ga je graag aan de slag op scholen waar ze hulp nodig hebben? Dan ben jij de Docent Nederlands die ik zoek!

Locatie nader te bepalen | Uren in overleg | Salaris conform CAO VO | Contractmogelijkheden

Functie-eisen

- 1e of 2e graads bevoegd, of in opleiding om deze bevoegdheid te halen
- Geïnteresseerd in verschillende niveaus van vmbo tot vwo
- Passie voor de Nederlandse taal
- Bereid om flexibel te werken

Zie ik je binnenkort bij mij op kantoor om te praten over de mogelijkheden? Mail dan naar eline.steendijk@maandag.nl of bel naar 06 82 12 51 48, dan plannen we snel een afspraak!

Arbeidsvoorwaarden

Als Docent Nederlands ben jij erg geliefd binnen het Onderwijs! Iedereen wilt docenten met jouw kwaliteiten. Waarom je dan toch voor Maandag® moet kiezen? Wij bieden je net dat beetje extra!

Dit doen we bijvoorbeeld door de uitgebreide begeleiding van de Recruiter en Accountmanager. Zij komen je op school opzoeken, staan altijd open voor een praatje en zullen met jou kijken naar de perfecte school!

Naast deze begeleiding bieden we de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen. Op onze Maandag® Academy ben je welkom om verschillende cursussen en trainingen te volgen. Doe je dit liever thuis? Dan hebben we ook een online trainingsplatform, waar je jezelf kunt uitdagen!

Kom je voor ons werken, dan krijg je de mogelijkheid om flexibel te werken op basis van een dienstverband. Je hebt de zekerheid van een goed salaris, gebaseerd op jouw ervaring en kennis, met de afwisseling van het werken op verschillende scholen.

Hopelijk zien we je snel bij Maandag® en gaan we samen op zoek naar werkgeluk!


Vacaturenummer 311443