Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Aventurijn zoekt leerkrachten vanaf 1 augustus 2023.

Standplaats: Middelburg

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

De Aventurijn zoekt leerkrachten vanaf 1 augustus 2023. Meerdere groepsleerkrachten (totaal 2,1 fte) waaronder een leerkracht met adjunct-taken. 0,4 tot 1,0 fte mogelijk. Eerste dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.

Jij bent een collega die:
• op een inspirerende en positieve wijze lesgeeft;
• kinderen uitdaagt en hoge verwachtingen van ze heeft;
• goed kan differentiëren;
• energiek en leergierig is;
• graag samenwerkt met collega’s.

Wie zijn wij:
De Aventurijn is een kindcentrum waar opvang, onderwijs en ontspanning voor kinderen van 0 tot 12 jaar georganiseerd wordt. Op De Aventurijn werken medewerkers van Archipel, Onze Wijs en Kinderopvang Walcheren. We werken vanuit enthousiasme en passie met elkaar om de ontwikkeling van kinderen te begeleiden door betekenisvolle activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd voor alle kinderen van 0 tot 12 rondom diverse thema’s. Op De Aventurijn wordt zowel algemeen als christelijk vormingsonderwijs gegeven. Ook voor jouw (religieuze) levensbeschouwing is er plaats op De Aventurijn. We zoeken in dit geval ook naar leerkrachten die het ‘openbare’ deel van ons team kunnen vertegenwoordigen (en het christelijk onderwijs niet afwijzen).

Wij bieden je:
Natuurlijk hoef je het niet alleen te doen! Ons hardwerkend, betrokken en enthousiast team staat voor je klaar. We bieden uitstekende begeleiding van nieuwe collega’s en er zijn volop kansen om jezelf als leerkracht en teamlid verder te ontwikkelen. We hebben kleine klassen en goede zorg voor de kinderen. We beperken de werkdruk door een aantal specifieke, bewuste acties. Onze kernwaarden zijn: samen, betrokken, respectvol ontmoeten, transparant, duurzaam en professioneel. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan zeker op deze oproep! Je komt (of blijft) in dienst bij Onze Wijs.

Heb je interesse?!
Dan ben je welkom voor een kop koffie of thee om kennis te maken! Bel dan naar Kirstie van der Heide-Güthe (directeur), via 0118-65 02 14. Reageren op deze vacature kan uiterlijk 1 april via [email protected] onzewijs.nl. De solicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 12 april.


Vacaturenummer 831148

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.236 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.