Controller

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving


Werken bij Respont is betekenisvol. Wij creëren meerwaarde door kinderen en jongeren met een specifieke onderwijsbehoefte op het gebied van gedrag of leren, voor te bereiden op hun waardevolle bijdrage aan de Zeeuwse samenleving. Onze leidende principes zijn vertrouwen, verbinding, vakmanschap en inspiratie.

We zijn per 1 juni 2019 op zoek naar een controller
32-40 uur per week

De controller zorgt ervoor dat we als organisatie financieel in control zijn en heeft de in- en externe onzekerheden die de realisatie van de organisatiedoelstellingen in gevaar kunnen brengen, in beeld. De controller adviseert pro-actief over de financiële beleidsontwikkeling, het beheer en huisvesting, aan bestuur en schooldirecties. De controller ontwerpt en beheert de bestuurlijke informatievoorziening, werkwijzen en procedures en optimaliseert efficiëntie en effectiviteit.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. Meer info op www.respont.nl.


Pagina-eindeHeb je belangstelling?


Kijk op www.respont.nl voor meer informatie over ons bestuur. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Th. J. Hut, voorzitter college van bestuur, 0118-745011 en/of t.hut@respont.nl. Een sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 19 februari 2019 mailen aan info@respont.nl.?HYPERLINK "mailto:administratie@asteriacollege.nl"

De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 25 februari, de tweede gespreksronde op dinsdag 12 maart 2019. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Functie-eisen

- een afgeronde bedrijfseconomische/accountancy opleiding op minimaal hbo/bachelor niveau
- externe oriëntatie, helicopterview, bij voorkeur ervaring met onderwijsfinanciering
- een initiatiefrijke collega, gericht op samenwerking en verbinding, met goede communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

- een betrokken team van beleidsadviseurs en directieleden, waarin je deskundigheid van belang is
- ruimte voor eigen regie en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling
- een inwerktraject op maat

Arbeidsvoorwaarden
- salaris conform schaal 11 CAO VO, een salaris van max. € 4.748,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en ervaring
- aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband


Vacaturenummer 283672

Stichting Respont HRM

t.a.v. Jaschenka Nuijten