AVO Docent

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Lesgeven in het Voortgezet Speciaal Onderwijs is jouw droom! Jij weet lessen van Nederlands tot rekenen interessant te maken! Ben jij dit?

Voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een AVO Docent met een positieve en energieke instelling! Deze energie zet jij in om onze scholen uit de brand te helpen!

Als AVO Docent geef je les in Algemeen Vormende lessen. Dit varieert van Nederlands tot Rekenen en van Aardrijkskunde tot Geschiedenis. Deze lessen geef je aan de leerlingen van het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Hier zitten leerlingen op school met een speciale onderwijsbehoefte. Zij komen door gedrags- of leerproblematieken of door psychosociale problematieken niet mee in het regulier onderwijs. Als AVO Docent pas jij je lessen aan op de behoefte van deze leerlingen.

De AVO Docent waar ik naar op zoek ben, staat stevig in zijn schoenen. De leerlingen kunnen onverwachte gedragingen laten zien en hebben soms te maken met een moeilijke thuissituatie. Jij weet als AVO Docent signalen te herkennen en hier snel op in te spelen! Wanneer er iets voorvalt, laat jij je niet uit het veld slaan, maar weet je de rust terug te brengen bij de leerling en in de klas!

Wanneer je voor Maandag® komt te werken als AVO Docent, krijg je de kans om op verschillende scholen te werken. Dit kan voor een ziektevervanging zijn, maar ook voor een volledig schooljaar. Wij bieden je flexibele zekerheid! Dit houdt in dat je aan de slag gaat op meerdere scholen, tegelijkertijd of achter elkaar, en daarbij de zekerheid houdt van een overeenkomst met een vast aantal uren en een vast salaris! Op deze manier doe je nieuwe ervaringen op en kom je steeds voor een nieuwe uitdaging te staan!

Heb jij een PABO bevoegdheid en heb je interesse in het Voortgezet Speciaal Onderwijs? Neem dan contact met me op!

Uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Startdatum in overleg

Functie-eisen

- PABO Bevoegdheid
- Open voor nieuwe uitdagingen
- Ervaring met jongeren
- Kennis van gedragsproblematieken
- Je staat stevig in je schoenen
- Interesse in diverse vakken

Zoek jij flexibele zekerheid in je werk én heb je affiniteit gedrags- en/of leerproblematieken? Dan kom ik graag in contact met jou! Stuur je CV naar eline.steendijk@maandag.nl of bel naar 06 82 12 51 48, dan spreken we elkaar snel over de mogelijkheden!

Arbeidsvoorwaarden

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken.
Houd jij ook van je werk als docent? Dan pas je goed bij ons!

Uiteraard kan je voor het harde werk ook iets terugverwachten! Daarom krijg je van ons een vast salaris gebaseerd op je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding, vakantiegeld worden je vakanties uiteraard ook doorbetaald. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden!

Naast de financiële zaken, hoort persoonlijke begeleiding ook bij het werken voor Maandag®. De Recruiter en Accountmanager staan voor je klaar voor begeleiding rondom je werk, maar ook voor een gezellig kletspraatje. Tevens krijg je de mogelijkheid om door te blijven ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainingen, zowel op onze Academy als thuis via een online leeromgeving!


Vacaturenummer 311442