Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

ZZP Accountmanager Sales /Recruitment Consultant voor regio Zeeland

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Heb jij de nodige ervaring als zelfstandig accountmanager Sales / recruitment Consultant en woon en werk je in Zeeland? Wij zoeken een ondernemende collega voor in ons recruitmentteam van Flexibility Zuid-West Nederland.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, modern recruitmentbureau met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij maken de perfecte match tussen talent en opdrachtgever. Flexibility Zuid-West Nederland maakt deel uit van een franchiseorganisatie waarvan de backoffice vanuit Breda wordt gestuurd. Onze vestiging in Terneuzen is gesitueerd in M2Go City op het Stadhuisplein. De recruiters in Terneuzen werken zelfstandig, maar gaan samen voor een mooi resultaat. Geen dag is hetzelfde, er wordt hard gewerkt, maar dat geeft ons juist energie.

Wie ben jij?

Werk je graag thuis? Geen probleem. Werk je toch liever op kantoor? Je bent altijd welkom. Je bepaalt jouw eigen succes. We geven je graag de vrijheid en ruimte om je eigen pad te bepalen. Zo ben je vrij om jouw eigen klanten te bepalen en jouw eigen kandidaten te vinden. Laat je creativiteit gaan om de beste talenten te vinden. Vol met enthousiasme leid jij het recruitmentproces van begin tot eind. Met een servicekantoor in Breda zorgen we ervoor dat jij kan blijven doen wat jij leuk vindt. En dat is natuurlijk ondernemen! Samen zetten we jouw bemiddelingsbureau op de kaart.

Je hebt ruimte ervaring met recruitment en/of sales;
Sales zit in je bloed en jouw commerciële inzicht in ijzersterk;
Je gaat een uitdaging niet uit de weg en hebt veel overtuigingskracht;
Je bent ambitieus, energiek en gedreven;
Je bent woonachtig in Zeeland;
Je hebt een goed netwerk opgebouwd in Zeeland;
Je hebt de regie over je eigen verdiensten.

Wil je je krachten bundelen en zoek je voor 2021 de samenwerking op? Bel dan naar René Bartelen op 06 14649775 of mail naar zuidwest@flexibility.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Vacaturenummer 435681