Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verkoper Bouwshop

Standplaats: Oostburg

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Wat ga je doen?
In de bouwshop van de vestiging in Roosendaal of Oostburg ben je bezig met de verkoop van het uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je geeft advies aan voornamelijk professionele klanten. Ook zorg je er voor dat de bouwshop up-to-date blijft, daarvoor heb je veel telefonisch contact met bijvoorbeeld leveranciers en andere vestigingen.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring in de bouw of als verkoopmedewerker en bent geïnteresseerd in de verkoop van bouwmaterialen. Je vindt het leuk om binnen een klein en ervaren verkoopteam samen te werken. Je bent nauwkeurig, actief en klantvriendelijk.

Daarnaast heb je:
- een mbo- werk- en -denkniveau;
- kennis van de bouw of bouwmaterialen is een pré;
- goede verkoopkwaliteiten.

Met wie werk je samen?
Je werkt op een informele manier samen in een klein hecht ervaren team waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met de medewerkers in het magazijn, waar de voorraad van de grotere materialen ligt en met collega’s van andere vestigingen.

Wat bieden wij?
De opdrachtgever staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Bovendien kun je rekenen op:

- een afwisselende baan met veel contact met zakelijke en particuliere klanten;
- professionele en gedreven collega’s die jou graag wegwijs maken in het werk;
- volop ruimte om je verder te ontwikkelen;
- marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting.

Geïnteresseerd?
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Marieke van Houte via marieke@hb17.nl of +31 6 86861055.


Vacaturenummer 438097