Vakkenvuller bijbaan Agrimarkt Goes

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

Steek jij graag je handen uit de mouwen in de avonden en weekenden? Ben jij klantgericht en een aanpakker? Wil jij je blijven ontwikkelen en werken in een gezellig team? Dan is Manpower op zoek naar jou voor Agrimarkt in Goes!  Ben jij perfect voor deze functie? Als jij aan de slag gaat bij Agrimarkt, maak je kans op een VVV bon ter waarde van 20 euro! Wat ga je doen? Lijkt het jou leuk om in de supermarkt te werken? Solliciteer dan op deze bijbaan. Bij de Agrimarkt hebben wij verschillende functies beschikbaar en wij bespreken samen met jou op welke afdeling jij kunt gaan werken. Jij kunt bijvoorbeeld aan de slag als:
VulploegmedewerkerMedewerker versafdelingMedewerker afdeling kruidenierswaren

Functie-eisen

Jij en Agrimarkt: een goede match? Het is belangrijk dat jij aan de volgende eisen voldoet:
Jij beschikt minimaal over een HAVO of MBO werk- en denkniveau (diploma is niet nodig)Jij bent 8 tot 24 uur per week beschikbaarJij bent in ieder geval beschikbaar op maandagavond en zaterdagJij bent bereid om te werken tussen 07.00 uur en 21.00 uurJij woont in of in de buurt vanGoes vandaan, bijvoorbeeld in Kapelle of HeinkenszandJij kunt klantgericht werken en je houd van aanpakkenJij bent fysiek in staat om zware goederen te verplaatsenBij voorkeur heb jij werkervaring als vulploegmedewerker, vakkenvuller, hulpkracht supermarkt, supermarktmedewerker, kassamedewerker of cassière.  Wanneer kun je beginnen?Afhankelijk van de afdeling waar jij gaat werken, kun je in overleg zo snel mogelijk beginnen. Zo kun je solliciteren

Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatieJouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemtVestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij ManpowerMogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgeverStaat deze vacature van supermarktmedewerker op Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Arbeidsvoorwaarden

3,98-10,70 bruto per uur


Vacaturenummer 304716