Technisch commercieel medewerker omgeving Bergen op Zoom

Standplaats: Krabbendijke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Nieuwe offerte voor reparatie hier en een aanvraag voor levering van materiaal daar. Oh en nog een spoedoverleg met de bedrijfsleider! Kan jij als geen ander het overzicht bewaken in jouw dagelijkse werkzaamheden en ben je per direct op zoek naar een nieuwe baan als commercieel medewerker? Lees snel verder en laat deze kans niet voorbij glippen.Manpower is voor een opdrachtgever in Rilland op zoek naar een technisch commercieel medewerker.Dit ga je doenAls technisch commercieel medewerker bied jij ondersteuning aan de bedrijfsleider. Dagelijks voer je diverse overleggen met de bedrijfsleider en monteurs.Concreet kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
Onderhouden van intensief contact met klantenOpstellen van offertes voor nieuwe producten of reparatiesZorgen voor het administratieve traject van aanvraag tot leveringBestellen van materieel en bijhouden voorradenOpstellen van planningen voor monteursMaken van certificatenDe werktijden in deze functie zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur.

Functie-eisen

Over welke kwaliteit beschik je om in aanmerking te komen voor deze functie?
In het bezit van minimaal een mbo diploma met een commerciële of technische richtingMinimaal 3 jaar ervaring als commercieel medewerker, commercieel medewerker binnendienst of buitendienst, sales medewerker of een andere soortgelijke functie in de maritiem, industrie of bouwsectorGoede vaardigheden in Microsoft Office en een boekhoudprogramma (bijvoorbeeld King)Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschriftMinimale beschikbaarheid van 32 uur per week beschikbaarBij voorkeur woon jij in of in de buurt van Rilland, bijvoorbeeld in Bergen op Zoom, Vlissingen of Terneuzen.In deze functie start jij vanaf augustus 2019. Hoe jij kunt solliciteren?

Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemtVestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij ManpowerMogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Arbeidsvoorwaarden

2500,00-3200,00 bruto per maand


Vacaturenummer 304717