Showroomverkoper Keukens/Sanitair

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

WAT GA JE DOEN?
Onze opdrachtgever zoekt voor de vestiging in Terneuzen een enthousiaste Verkoper Showroom. Je verkoopt ons bijzondere assortiment badkamers, tegels of keukens vanuit onze lifestyle showroom met gerenommeerde merken. Je inspireert niet alleen onze klanten met je creatieve ontwerpen, maar maakt ze zo enthousiast, dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het gehele proces van ontwerp en advisering, het maken van de offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

Ben je een creatieve en gedreven verkoper met affiniteit met afbouw of woninginrichting? Dan zoeken wij jou! We verwachten dat je een mbo werk- en denkniveau hebt, nauwkeurig en punctueel bent. Wij verwachten commerciële daadkracht en een resultaatgerichte instelling. Ook verwachten wij dat je creatief en communicatief vaardig bent.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi en groot familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief, en je werkt samen in een team met fijne collega’s. Voor zover nodig bieden wij opleidingen aan, die wij voor je zullen betalen.

WIL JE NADERE INFORMATIE?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem dan contact met ons op via info@hb17.nl o.v.v. referentienummer 2019082101, of bel naar 0113-296310. Wij horen je graag!


Vacaturenummer 310635