Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sales Promoter

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Ben jij die gedreven promoter die met overtuiging weet te verkopen? Ben jij daarnaast representatief en heb jij ook flink wat doorzettingsvermogen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
De opdrachtgever richt zich op het verkopen van voordelige energieabonnementen aan huis. Zij streven er naar om dit op een leuke en laagdrempelige manier te doen. De service en de prijs/kwaliteit verhouding staan bij hen hoog in het vaandel. Kortom: met een brede glimlach voorzien ze woonwijken in regio Zeeland van goede deals, waardoor men met een tevreden gevoel de deur achter jou dicht doet!

Met wie werk je samen?
Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met vijf promoters. Zij leren jou de kneepjes van het vak en leiden je op tot een volwaardig Sales Promoter. Daarnaast kun je altijd met je vragen terecht bij je collega’s in Tilburg.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
- er is geen minimale opleiding vereist;
- saleservaring is geen vereiste maar daarmee heb je een wél streepje voor;
= je hebt doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
De opdrachtgever staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

- goed salaris met mooie bonussen;
- per direct rechtstreeks bij opdrachtgever in dienst;
- interne opleidingen en trainingen;
- serieuze doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Hein via hein@hb17.nl of +31 6 86864316.


Vacaturenummer 423995