(Online) Marketing ICT-medewerker

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Word jij de nieuwe toevoeging aan het Marketing-team van Weststrate? Lees dan gauw verder!

Weststrate is de veelzijdige specialist van Zeeland. We leveren verpakkingen, kantoorartikelen, facilitaire artikelen en kantoorinrichtingen. Omdat we zowel offline als online sterk groeien zijn we op zoek naar een (Online) Marketing ICT-medewerker. In deze nieuwe functie zal je bezig zijn met onze webshop, online activiteiten en alles wat daarbij komt kijken.

Als (Online) Marketing ICT-medewerker werk je op onze marketing afdeling. Samen met je twee directe collega's zorg je ervoor dat alle marketingwerkzaamheden uitgevoerd worden. Op een dag ben je dus met verschillende facetten van marketing bezig. Jouw focus zal komen te liggen bij de online prestaties van Weststrate. Zo krijg je de kans om onze website te verbeteren, nieuwe functionaliteiten uit te rollen en nieuwe (online) trends voor Weststrate te signaleren.

Dit doe je in samenwerking met onze klanten, want zij gebruiken onze website het meest! Merk je bijvoorbeeld dat er behoefte is aan een nieuwe functies? Met jouw skills realiseer je deze nieuwe functionaliteiten in samenwerking met onze webbouwer. Met de nieuwe functies zorg je ervoor dat de prestaties van onze website verbeteren.

Je zult echter niet alleen maar met de website bezig zijn. Op de afdeling marketing werk je als team waardoor diverse taken zoals het schrijven van nieuwe content of het organiseren van een beurs onderdeel kunnen zijn van je takenpakket. Omdat het een nieuwe functie betreft zijn we op zoek naar iemand die flexibel is, zelfstandig kan werken en een proactieve houding heeft.

Functie-eisen

Wat jou onderscheidt:
- Een passende opleiding gericht op ICT of Online Marketing
- Je hebt kennis van Adwords en Analytics
- Kennis van PHP, HTML, CSS en Javascript is een pre
- Je bent representatief, enthousiast en creatief
- Je pikt dingen snel op en toont graag initiatief
- Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

Wat ons onderscheidt:
- Een gezellig team van collega's
- Een prettige, informele werkomgeving waar veel kansen liggen om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied
- We bieden een goede pensioenregeling, collectieve ziektekosten verzekering, een bonusregeling en eindejaarsgratificatie
- Leuke activiteiten buiten je werk om
- Een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door activiteiten organiseert
Denk je nu: 'dat zie ik wel zitten!' stuur dan je schriftelijke reactie met CV per e-mail aan HR@weststrate.nl. Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Petra Jeras via 0118 630 003 (aanwezig maandag tot en met donderdag).


Vacaturenummer 306503