Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoofd Verkoop Ruwbouw

Standplaats: Buiten Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

De opdrachtgever gevestigd in Bergen op Zoom maakt deel uit van een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Wat ga je doen?
In verband met het aanstaande terugtreden van de huidige Hoofd Verkoop Ruwbouw kom jij ons team versterken om hem op te volgen. Na een gedegen inwerkperiode geef je op een inspirerende wijze leiding aan de afdeling Verkoop Ruwbouw. De activiteiten op deze afdeling omvatten de handel in bouwmaterialen met aannemers, klusbedrijven en andere zakelijke klanten. Er worden offertes gemaakt voor kleine en grote woningbouw projecten, waarbij onderhandeld wordt met zowel de klanten als onze leveranciers.

Met wie werk je samen?
Je bent op een informele manier benaderbaar voor de medewerkers van de afdeling verkoop binnendienst en buitendienst. Ook heb je regelmatig contact met je collega’s van andere vestigingen, bedrijfsleiders en de afdeling logistiek in Bergen op Zoom.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring in een commerciële functie in een bouw gerelateerde onderneming, en je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je bent in staat om op een duidelijke, gestructureerde, maar ook persoonlijke manier leiding te geven aan medewerkers. Je bent besluitvaardig en resultaatgericht. Daarnaast vragen wij:

- een hbo werk- en -denkniveau;
- kennis van de bouw of bouwmaterialen;
- uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
De opdrachtgever staat garant voor een afwisselende en uitdagende job in een bedrijf met kundige, ervaren en betrokken medewerkers. Bovendien kun je rekenen op:

- een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring;
- goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting;
- mogelijkheden voor verdere opleiding en persoonlijke groei;
- samenwerken in een dynamische organisatie met eigen inbreng.

Geïnteresseerd?
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Marieke van Houte via marieke@hb17.nl of +31 6 86861055.


Vacaturenummer 438117