Commercieel talent gezocht bij Strandhotel Westduin, het mooiste plekje onder aan de duinen…

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Bij ons werk je in een jong, ondernemend maar klein team en ben je nauw betrokken bij alle onderdelen van ons bedrijf.


Wat ga jij doen als Junior Sales Manager?

Als Junior Sales Manager binnen Golden Tulip Strandhotel Westduin neem je actief deel aan alle interne- en externe commerciële activiteiten die jij initieert of georganiseerd worden. Denk daarbij onder andere aan het organiseren van grootschalige maar ook kleinere vergaderingen in onze mooie zalen, het maken van offertes op maat enzovoorts. Je hebt veelvuldig contact met collega’s en externe relaties zowel persoonlijk, telefonisch als via de mail. Maar ook op administratief gebied duizendpoot. Jij hebt je zaken altijd graag op orde. Je bent het gezicht voor de gast en de klant in de begeleiding van events en meetings.

Verder organiseer jij van A tot Z diverse projecten. Je bent medeverantwoordelijk voor het bepalen van de strategie voor de zakelijke markt (korte en lange termijn) en daarnaast het opstellen, uitvoeren en behalen van het salesbudget.

Ook behoort revenue management van de zakelijke markt tot je verantwoordelijkheden, je werkt hierin nauw samen met Hoofd Receptie, die eindverantwoordelijk is voor de toeristische markt.

Ben jij deze enthousiaste, gedreven, goed georganiseerde, sociale en gastvriendelijke duizendpoot met een grenzeloze passie voor sales?

Functie-eisen

Wat heb jij in je mars?

· Je hebt een afgeronde HBO opleiding (Hogere Hotelschool, HBO opleiding Communicatie of Commerciële Economie, TIO of NHTV en ben jij toe aan je tweede stap in je carrière?
· Van hospitality gaat je hart sneller kloppen.
· Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
· Je hebt uitstekende kennis van Microsoft Office programma’s.
· Wij werken met de software Fidelio, property management system. Het is een pré als je kennis hebt van deze programmatuur.
· Je bent een teamplayer, accuraat, representatief en je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit, service en je hebt een goed financieel en cijfermatig inzicht.
· Commercieel denken en doen zit in je bloed.

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden?

· Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

· Een gevarieerde, zelfstandige en uitdagende fulltime (38 uur) baan in klein team met enthousiaste collega's binnen een gerenommeerd duurzaam familiebedrijf met GreenKey gold certificering.

· Natuurlijk horen hier een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bij maar denk hierbij ook aan een passende bonusregeling.


Heb je interesse in een afwisselende en veelzijdige baan waarbij JIJ het verschil gaat maken?

Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andrea Wesdorp, HR Manager
0118 55 55 15.

Liever gelijk reageren?
Stuur dan je CV met foto en motivatie naar: hr@goldentulipwestduin.nl.


Vacaturenummer 255342

Golden Tulip Strandhotel Westd

t.a.v. Andrea Wesdorp
Westduin 1
4371 PE KOUDEKERKE