Commercieel medewerker binnendienst

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

FunctieomschrijvingJe start met een inwerkperiode waarin je kennis maakt metprocessen, procedures, de cultuur en natuurlijk je nieuwe collega’s. Je hebteen uitdagende functie waarin je actief bent in het verkoopproces. Je werktvoornamelijk op basis van aanvragen en opdrachten van klanten en hebt daarineen commerciële houding. Je stelt zelfstandig offertes op. Je ondersteunt opadministratief, technisch en operationeel gebied. De klant staat voor joucentraal bij het aannemen, invoeren en begeleiden van offertes en orders. Jebent het eerste aanspreekpunt voor de klant en dus het visitekaartje van hetbedrijf. Je voelt je thuis in administratieve processen en werkt aan continueverbetering om de operationele uitvoering efficiënt te laten verlopen. Je zetje niet alleen in voor de klant, maar ook voor de kwaliteit van de organisatie!


Functie-eisenJe hebt commercieel inzicht en je bent technischgeïnteresseerd. Je kunt goed overzicht houden en je eigen tijdsplanningbewaken. Je werkt nauwkeurig en staat open voor feedback. Je vindt het leuk omintensief met collega’s samen te werken en kunt ook goed zelfstandig werken.Daarnaast heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn en spreekt “afspraak isafspraak” voor jou vanzelf. Verder ben je communicatief vaardig en in staat omzowel intern als extern op een prettige en samenwerkingsgerichte wijze doelente behalen.

Jehebt het liefst een afgeronde technische opleiding op HBO of MBO4-niveau. Jehebt een commercieel inzicht en bent communicatief sterk. Je hebt een goedeschriftelijke kennis van het Nederlands, Engels en Duits. Je bent bekwaam metWord en Excel en bekend met een ERP-systeem.

ArbeidsvoorwaardenGeen onbelangrijke vraag natuurlijk. Een mooie en interessante baan en primaarbeidsvoorwaarden. Op basis van een fulltime dienstverband is dat het volgende:
- een goed salaris.
- 24 vakantiedagen en bijbehorende adv-dagen.
- 8% vakantietoeslag.
- een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
- pensioensopbouw via het STiPP Pensioenfonds.
- een reiskostenvergoeding.
- een bonus als je een nieuwe collega aandraagt.
- het volgen van cursussen en opleidingen die passen bij jouw vakgebied.Vacaturenummer 311084