Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Combifunctie: reachstacker, emptyhandler & terminaltrekker

Standplaats: Vlissingen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Hou jij van aanpakken, verantwoordelijkheid nemen en afwisselende werkzaamheden in een dynamische omgeving? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?
Geen ervaring? Dan kunnen wij je opleiden! Als allround medewerker is geen werkdag hetzelfde! Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van schepen en vrachtauto’s. Dit doe je op een veilige wijze zodat het serviceniveau hoog blijft. Dit doe je m.b.v. diverse containerheftrucks, zoals de emptyhandler of reachstacker.

Over jou?
- Veiligheid voor jou op nummer 1;
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
- Je hebt (bij voorkeur) aantoonbare ervaring op diverse containerheftrucks (emptyhandler en reachstacker).

Wie zijn we?
Onze vaklieden werken dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Interesse?
- Goede beloning
- Vaste banen met afwisseling
- Opleidingen
- Eventueel leaseauto

Solliciteren? Stuur je cv naar: [email protected]

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118-490933.


Vacaturenummer 610129

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.500 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.