Brandwacht worden? Wij verzorgen jouw opleiding!

Standplaats: Buiten Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wil jij werken als brandwacht? RBC Flex zoekt toekomstige brandwachten voor onze opdrachtgever RBC Industriele en Maritieme Veiligheid!

Lijkt jou het werken in de veiligheid interessant, ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen, ben je een echte teamspeler en op zoek naar een nieuwe carriere met een opleiding? Lees dan verder! Ook 50 plussers en Parttimers (minimaal 24 uur per week) die zich hierin herkennen, vragen wij om te reageren.

Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden.

Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk) en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.

Functie-eisen

Wat voor iemand zoeken wij?

Je bent fulltime of parttime (minimaal 24 uur per week) beschikbaar om te komen werken bij RBC Flex!
- Je bent communicatief sterk, stress bestendig en punctueel
- Je weet hoe te handelen m.b.t. calamiteiten en gevaren
- Je beschikt over de nodige kennis op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid of je bent bereid je hierin te scholen
- Je bent oplettend en controleert indien nodig op gevaren, je neemt verantwoordelijkheid voor jezelf en anderen
- Je hebt geen bezwaar tegen het werken in vol continue diensten(24/7) 
Ons werkgebied  loopt van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk, met uitschieters rondom Amsterdam en in Zeeland. 
De opleiding bestaat uit de trainingen: Werken als Buitenwacht, Gasmeten ex-ox-tox, basisveiligheid (VCA), bedrijfshulpverlening (BHV), en watervoerende armaturen (WVA). Vanaf 7 januari starten wij elke 2 weken met de opleiding tot Brandwacht.

Jij biedt:

- Je beschikt over rijbewijs B + eigen vervoer
- Je hebt geen last van hoogte- en dieptevrees en claustrofobie
- Je bent flexibel
- Je hebt een positieve werkhouding & uitstraling
- Je bent bereid te werken met een glad geschoren gelaat

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou:

- Salaris, reiskostenvergoeding en diverse toeslagen (uiteraard!)
- Je start met een uitzendovereenkomst, waarbij je bij goed functioneren kan doorstromen naar een vast contract bij de opdrachtgever of een detacheringscontract met urengarantie.
- Interne opleiding en bijscholing
- Mogelijkheid tot ontwikkeling binnen het werkveld, door extra opleidingen als je aan het werk bent
- Werken binnen een dynamische en groeiende organisatie
Een brede klanten kring in het gebied Maasvlakte II, Europoort, Botlek, Rotterdam, Drechtsteden, Moerdijk, Zeeland en Amsterdam

Wie zijn wij:

RBC staat met de divisie RBC Flexibel in menskracht voor een full-service dienstverlener op HR gebied. Een flexibele partner voor iedere HR Professional.

Als intermediair leveren wij personele oplossingen voor iedere uitdaging waar een opdrachtgever op personeelsgebied voor staat. RBC geeft advies en hulp bij het oplossen van alle denkbare HR vraagstukken. Ook helpen wij u met het aantrekkelijk maken van uw interne organisatie, zodat u als werkgever werknemers weet te bereiken, te beroeren, te boeien en te binden.

Onze opdrachtgever RBC Industriële & Maritieme veiligheid zorgt voor veiligheid op ieder industrieel en maritiem werkterrein. Zij staan garant voor veiligheid van mensen, organisaties en uzelf.
Zij zijn er als RBC Industriële & Maritieme veiligheid van overtuigd dat zij voor iedere klant een verhoogd veiligheidsniveau kunnen realiseren. Vaak tegen lagere kosten.

Veiligheid is al decennia lang onze core business en dat maakt RBC Industriële & Maritieme veiligheid tot de ideale partner voor alle veiligheidsvraagstukken. Als geen ander zijn wij in staat de meest complexe werkzaamheden en projecten te regelen en risico’s beheersbaar te maken.

RBC Industriële & Maritieme veiligheid levert hooggekwalificeerd veiligheidspersoneel, veiligheidsmiddelen, technische oplossingen en professioneel strategisch advies voor en op onshore & offshore locaties, bedrijfsterreinen en schepen. Bestaand, nieuw of revisie.

Wij zijn in staat iedere opdracht veilig, effectief en efficiënt te begeleiden. RBC Industriële & Maritieme veiligheid heeft alles in huis risicovolle werkzaamheden optimaal en vooral veilig te doen en zowel korte als langdurige projecten 100% naar tevredenheid uit te voeren.

Door onze integrale veiligheidsaanpak is RBC Industriële & Maritieme veiligheid samen met zijn professionals in staat pro-actief en oplossingsgericht iedere organisatie volledig te ontzorgen. RBC staat garant voor uw veiligheid en kan, indien u dit wenst, werkelijk alle werk uit handen nemen. Wij staan voor compleet in veiligheid.
Hoogwaardige full service dienstverlening gekoppeld aan het one-stop-shopping model. Wij zijn 24/7 voor u beschikbaar, bereikbaar en inzetbaar. Altijd en overal.

Andere functienamen voor deze functie zijn:

Heetwerkwacht, Buitenwacht, Mangatwacht en Brandveiligheidswacht.

Ben jij deze toekomstige brandwacht? Solliciteer direct!

Bel ons op 010 - 850 11 20 of stuur je CV per email naar info@rbc-flex.nl


Vacaturenummer 304703

RBC Flex B.V.

t.a.v. Bianca Post
Stolwijkstraat 92 92
3079DN Rotterdam