Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Transportplanner, afdeling Nederland

Standplaats: Yerseke

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Heb jij zojuist een logistieke opleiding afgerond en sta je te popelen om als TRANSPORTPLANNER aan de slag te gaan?

Heb jij al enige ervaring in de transportbranche en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière?

Heb jij passie voor transport, werk je graag met mensen, leid jij als regelneef alles in goede banen?

Misschien is dit de baan die bij jou past!

KOTRA Logistics, locatie
DE KOEIJER TRANSPORT in Yerseke, heeft nu een vacature voor een
TRANSPORTPLANNER

JOUW FUNCTIE

Je start met een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met de processen, procedures, cultuur en natuurlijk je nieuwe collega’s. Met deze informatie kun jij vervolgens je verantwoordelijke functie uitoefenen. Jij realiseert in een best wel complex proces een optimale planning. Dag en nacht zijn er meer dan 100 vrachtwagens onderweg in Europa. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de
uitgaande- of binnenkomende goederenstroom met betrekking tot Nederland.
Je vindt het leuk om met mensen te werken en jij voorziet chauffeurs van de benodigde informatie. Via TomTom webfleet communiceer je over ritdetails en verwachte aankomsttijden. Naast de communicatie met chauffeurs, onderhoud jij ook het contact met onze klanten en ben je het aanspreekpunt voor laad- en losrelaties. Verder zorg jij voor een goede administratieve verwerking van de transportopdrachten en sta jij klaar voor je collega-planners.

JOUW TALENTEN / WAT WE VAN JOU VRAGEN?
• Je hebt een opleiding afgerond in logistiek of commerciële richting, op MBO 4 of HBO niveau.
• Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven. Daarnaast is het fijn als je ook de Engelse taal beheerst.
• Omdat je in deze functie met planningssystemen werkt, is het fijn als je hier affiniteit mee hebt.
• Je bent flexibel; je werkt op toerbeurt met verschoven diensten.

Ben jij klantgericht en neem jij graag initiatief? Ben jij een teamplayer met analytisch vermogen, die relaxed blijft onder tijdsdruk? Dan pas jij als nieuwe collega zeker binnen ons enthousiaste team.

WAT WIJ JOU BIEDEN
Je gaat aan de slag binnen een ambitieuze, dynamische, professionele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal, je krijgt kansen om opleidingen of trainingen te volgen.
Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO, een uitstekend salaris, prima pensioenregeling, woon-werk vergoeding, gsm etc.
Je komt te werken bij De Koeijer Transport in Yerseke, onderdeel van KOTRA Logistics. We zijn gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis, schaal- en schelpdieren en andere MAP-verpakte versproducten.
Om deze producten snel en onder de juiste condities af te kunnen leveren, hebben we een up-to-date wagenpark van gemiddeld twee jaar oud, TP-gecertificeerd en voorzien van moderne koel- en vriesinstallaties, zodat de verse en diepgevroren producten altijd op de juiste temperatuur blijven

MEER INFORMATIE?
Neem contact op met Jan de Koeijer (HR-manager) via telefoonnummer 0113-577215 (bereikbaar na 19.00 uur). Enthousiast geworden? Wij zien graag je sollicitatie verschijnen!
Mail je sollicitatiebrief met CV naar vacatures@kotra.nl.
Kijk voor meer info op onze website www.kotra.nl.

WIE WEET, BEN JIJ STRAKS ONZE NIEUWE COLLEGA!


Vacaturenummer 589008

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.815 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.