Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Transportplanner

Standplaats: Yerseke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Heb jij al enige ervaring in de transportbranche of heb je zojuist je logistieke opleiding afgerond en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière?
Wegens het vertrek van de huidige functionaris zijn we bij Kotra Logistics, locatie Yerseke zijn we op korte termijn op zoek naar een

TRANSPORTPLANNER

Heb jij passie voor transport, werk je graag met mensen en leidt jij als regelneef alles in goede banen? Misschien is dit de baan die bij jou past!
Je start met een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met de processen, procedures, cultuur en natuurlijk je nieuwe collega’s. Met deze informatie kan jij vervolgens je verantwoordelijke functie uitoefenen. Jij moet namelijk een optimale planning realiseren en dat is een complex proces. Dag en nacht zijn er namelijk meer dan 100 vrachtwagens onderweg in Europa.
Als transportplanner bij De Koeijer Transport, onderdeel van Kotra Logistics word jij ingezet op de uitgaande- of binnenkomende goederenstroom richting België.

Je vind het leuk om met mensen te werken en jij voorziet chauffeurs van de benodigde informatie. Via TomTom webfleet communiceer je over ritdetails en verwachte aankomsttijden. Naast de communicatie met chauffeurs, onderhoud jij ook het contact met de klanten en ben je het aanspreekpunt voor laad- en losrelaties. Verder zorg jij voor een goede administratieve verwerking van de transportopdrachten en sta jij klaar voor je collega-planners.

Functie-eisen

Jouw talenten / wat we van jou vragen;

*Je hebt een opleiding afgerond in logistiek of commerciële richting, op MBO 4 of HBO niveau.
*Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven. Daarnaast is het fijn als je ook de Engelse en Franse taal beheerst.
*Omdat je in deze functie veel met planningssystemen werkt, is het fijn als je hier affiniteit mee hebt.
*Je bent flexibel. Je werkt namelijk met verschoven diensten (welke op toerbeurt worden afgewisseld).

Arbeidsvoorwaarden


Wat we jou bieden;

Je gaat aan de slag binnen een ambitieuze, dynamische, professionele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal en daarom krijg jij kansen om opleidingen of trainingen te volgen.
Verder ontvang je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao zoals een uitstekend salaris, prima pensioenregeling, woon-werk vergoeding, gsm etc.

Kotra Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis en schaal- en schelpdieren. Om deze producten snel en onder de juiste condities af te kunnen leveren, hebben we een up-to-date wagenpark van gemiddeld twee jaar oud.

Enthousiast geworden?
Neem contact op met Jan de Koeijer (HR&Finance-manager) via telefoonnummer 0113-577215 (bereikbaar na 19.00 uur).
Wij zien graag je sollicitatie verschijnen! Mail je sollicitatiebrief met CV naar vacatures@kotra.nl
Wie weet, word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Vacature staat ook op onze website; www.kotra.nl


Vacaturenummer 368723

Kotra Logistics BV

t.a.v. de Koeijer