TRANSPORTPLANNER

Standplaats: Yerseke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Heb jij zojuist een logistieke opleiding afgerond en sta je te popelen om als TRANSPORTPLANNER aan de slag te gaan?”.
Of
Heb jij al enige ervaring in de transportbranche en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Bij Kotra Logistics, Locatie Yerseke zijn we namelijk op zoek naar een

TRANSPORTPLANNER

Heb jij passie voor transport, werk je graag met mensen en leidt jij als regelneef alles in goede banen? Misschien is dit de baan die bij jou past!
Je start met een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met de processen, procedures, cultuur en natuurlijk je nieuwe collega’s. Met deze informatie kan jij vervolgens je verantwoordelijke functie uitoefenen. Jij moet namelijk een optimale planning realiseren en dat is een complex proces. Dag en nacht zijn er namelijk meer dan 100 vrachtwagens onderweg in Europa.
Als transportplanner word jij ingezet op de uitgaande- of binnenkomende goederenstroom met betrekking tot Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje.

Je vindt het leuk om met mensen te werken en jij voorziet chauffeurs van de benodigde informatie. Via TomTom webfleet communiceer je over ritdetails en verwachte aankomsttijden. Naast de communicatie met chauffeurs, onderhoud jij ook het contact met de klanten en ben je het aanspreekpunt voor laad- en losrelaties. Verder zorg jij voor een goede administratieve verwerking van de transportopdrachten en sta jij klaar voor je collega-planners.

Functie-eisen

Jouw talenten / wat we van jou vragen
*Je hebt een opleiding afgerond in logistiek of commerciële richting, op MBO 4 of HBO niveau.
*Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven. Daarnaast is het fijn als je ook de Engelse en/of Franse taal beheerst, omdat we veel internationale klanten bedienen.
*Omdat je in deze functie veel met planningssystemen werkt, is het fijn als je hier affiniteit mee hebt.
*Je bent flexibel. Je werkt namelijk met verschoven diensten (welke op toerbeurt worden afgewisseld).

Ben jij klantgericht en neem jij graag initiatief? Ben jij een teamplayer met analytisch vermogen, die relaxed blijft onder tijdsdruk? Dan pas jij als nieuwe collega zeker binnen ons enthousiaste team.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat aan de slag binnen een ambitieuze, dynamische, professionele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal en daarom krijg jij kansen om opleidingen of trainingen te volgen.
Verder ontvang je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao zoals een uitstekend salaris, prima pensioenregeling, woon-werk vergoeding, gsm

Je komt te werken bij De Koeijer Transport BV of bij Van Maanen Koeltransport beiden gevestigd te Yerseke. Beide bedrijven zijn onderdeel van Kotra Logistics.
Kotra Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis en schaal- en schelpdieren. Om deze producten snel en onder de juiste condities af te kunnen leveren, hebben we een up-to-date wagenpark van gemiddeld twee jaar oud, FRC-gecertificeerd en voorzien van moderne koel- en vriesinstallaties, zodat de verse en diepgevroren producten altijd op de juiste temperatuur blijven.


Wil je meer informatie? Neem contact op met Jan de Koeijer (HR&Finance-manager) via telefoonnummer 0113-577215 (bereikbaar na 19.00 uur). Enthousiast geworden? Wij zien graag je sollicitatie verschijnen! Mail je sollicitatiebrief met CV naar vacatures@kotra.nl Wie weet, word jij binnenkort onze nieuwe collega. Vacature staat ook op onze website; www.kotra-logistics .nlVacaturenummer 285087

Kotra Logistics BV

t.a.v. Jan de Koeijer