Rij Instructeur C/D/E en nascholing

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

In verband met de groeiende vraag naar transport- en nascholingsopleidingen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime instructeur voor de rijbewijscategorieën C/CE/D en voor nascholingsopleidingen (code 95).

In deze functie ben je voornamelijk bezig met het opleiden van leerlingen naar het examenniveau voor de betreffende opleiding. Dit doe je middels enthousiaste en intensieve begeleiding en coaching. Tevens houd je de planningen en leskaarten van leerlingen bij en evalueer je opleidingen en trainingen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor het in goede staat houden van je eigen lesvoertuig. Bovendien draag je het imago van Dek uit en stel je jezelf representatief op naar klanten en medeweggebruikers. Ons opleidingsaanbod van nascholingsopleidingen is zeer uitgebeid. Gedurende het dienstverband zul je stapsgewijs worden geïntroduceerd in ons scala. Voorbeelden van dergelijke opleidingen die relatief vaak worden gegeven zijn zuinig rijden (HNR) en digitale tachograaf.

Voor deze functie gaat de voorkeur uit naar iemand die in het bezit is van een instructiebewijs, maar wij nodigen ook mensen uit die nog niet in het bezit zijn van een instructiepas om te solliciteren. Je doorloopt in dat geval eerst een opleiding tot rijinstructeur voor de personenauto en groeit later door tot instructeur voor de zwaardere categorieën.

Wij prefereren iemand met enkele jaren ervaring in de sector transport en eventueel logistiek, bijvoorbeeld als beroepschauffeur. Het bezit van het vrachtwagenrijbewijs is een belangrijk selectiecriterium.

Functie-eisen

- Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
- Didactische vaardigheden;
- Geduldig;
- Inlevingsvermogen;
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
- Een enthousiaste houding;
- Oplossingsgericht;
- bereidheid tot het werken in de avonden en op zaterdagen;

Arbeidsvoorwaarden

- Goede arbeidsvoorwaarden;
- Mogelijkheden om door te ontwikkelen in de huidige functie;
- Doorgroeimogelijkheden naar andere rijbewijscategorieën en (nieuwe)
nascholingsopleidingen;
- Opleidingen/cursussen ten behoeve van het verbeteren van de uitvoering van de
werkzaamheden;
- De mogelijkheid mee te denken in de bedrijfsprocessen;

Heb jij interesse om ons gezellige en gemotiveerde team te komen versterken als instructeur? Verstuur dan een sollicitatie voor 01-10-2018 met bijgevoegd CV naar erika@dek.nl. Wij zullen hier dan z.s.m. op reageren.


Vacaturenummer 264454

erikadek

t.a.v. erika dek
Verrijn Stuartweg 16
4462GE GOES