Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Operator VAPRO A

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Hou jij van aanpakken, verantwoordelijkheid nemen en afwisselende werkzaamheden in een dynamische omgeving? Heb jij ervaring als operator en beschik jij minimaal over een VAPRO A diploma? Solliciteer dan nu!

Voor één van onze opdrachtgevers in regio Goes zijn wij op zoek naar een operator (3-ploegendienst)

Wat ga je doen?
Met jouw gevoel voor techniek en oog voor veiligheid verlies je het productieproces geen seconde uit het oog. Geen werkdag is hetzelfde!

Het wordt jouw verantwoordelijkheid om het productieproces van vruchtenvullingen te bewaken. Dit doe jij door het instellen, opstarten, bedienen, bijregelen en stoppen van verschillende soorten machines. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat de klant een heerlijk gebakje, toetje of ijsje kan maken door de juiste hoeveelheden fruit en andere ingrediënten toe te voegen.

Over jou?
- Veiligheid staat voor jou op nummer 1;
- Minimaal een Vapro A diploma;
- Je hebt aantoonbare ervaring als operator binnen een productieomgeving;
- Je bent technisch onderlegd.

Over ons, Havenwerk
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit. Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.


Interesse?
Wij bieden wij een leuke en vaste baan met voldoende afwisseling in de haven en industriële logistiek met zeer goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden.

Solliciteren? Stuur je cv naar: solliciteren@havenwerk.nl

Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118 – 490 933.


Vacaturenummer 537889