Meewerkend voorman logistiek | 2-ploegen

Standplaats: Nieuwdorp

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als meewerkend voorman geef je dagelijks leiding aan een team logistiek medewerkers. Je zorgt ervoor, dat ze zich houden aan de werkinstructies, veilig werken en alle persoonlijke beschermingsmiddelen dragen. Verder assisteer je ook bij het laden en lossen van zeeschepen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck, shovel of bobcat gebeuren. Het laden en lossen vindt plaats aan wal. Je zorgt er als meewerkend voorman voor, dat de laad- en loswerkzaamheden zo soepel mogelijk verlopen.

Je werkt in 2 ploegen. De werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 en 15:00 tot 23:30 uur.

Functie-eisen

Je hebt werkervaring in een leidinggevende functie in een logistieke en/ of productieomgeving. Je hebt een voorbeeldrol, als het gaat om werkinstructies correct en nauwkeurig opvolgen, veilig werken en het dragen van de persoonlijke beschermingsmiddelen en weet dit ook het belang hiervan over te brengen naar het team. Je bent dan ook in het bezit van een VCA VOL certificaat of je bent bereid deze te behalen via HR Zeeland.

Je bent een teamplayer, meedenkend en oplossingsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw startloon ligt tussen de € 13,32 en € 15,45 bruto per uur, waarbij je per uur een extra stoftoeslag ontvangt. Je loon wordt hoger n.a.v. de geleverde prestaties. Ben je werkzaam van 15:00 tot 23:30 uur, dan ontvang je 125% ploegentoeslag. Reiskosten worden vergoed.

Je gaat werken in een interessante werkomgeving, waar ook een goede werksfeer heerst.

Voor meer informatie mail naar info@hrzeeland.nl of bel naar 06-22972848

Meer banen op www.hrzeeland.nl


Vacaturenummer 311461