Logistiek medewerker

Standplaats: Yerseke

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Heb jij enige affiniteit met de transportbranche en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière?

Bij Kotra Logistics, locatie Yerseke zijn we namelijk op zoek naar LOGISTIEK MEDEWERKERS.

Heb jij passie voor transport, werk je graag met mensen en kun je onder tijdsdruk je werkzaamheden verrichten? Misschien is dit de baan die bij jou past!

Functie-eisen

Je start met een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met de processen, procedures, cultuur en natuurlijk je nieuwe collega’s. Met deze informatie kan jij vervolgens je verantwoordelijke functie uitoefenen. Het lossen, overslaan, opslaan, orderpicken en laden van de goederen is een dagelijks terugkerend proces. Jij en je 40 collega’s dienen er voor te zorgen dat dit proces probleemloos verloopt.

Je vindt het leuk om met mensen te werken en jij zorgt er als Logistiek Medewerker voor om de uitgaande- of binnenkomende goederenstroom met betrekking tot de landen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, en Duitsland in goede banen te leiden.
Je onderhoud contacten met de planning en bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs.

Jouw talenten / wat we van jou vragen:
*Je hebt een opleiding afgerond in de logistiek op LBO of MBO niveau.
*Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven.
*Je bent flexibel in je werkuren

Arbeidsvoorwaarden

Wat we jou bieden:
Je gaat aan de slag binnen een ambitieuze, dynamische, professionele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal.
Verder ontvang je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao zoals een uitstekend salaris, prima pensioenregeling, woon-werk vergoeding.

Je komt te werken bij De Koeijer Transport BV, wat onderdeel is van Kotra Logistics. We zijn gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis en schaal- en schelpdieren. Om deze producten snel en onder de juiste condities af te kunnen leveren, hebben we een up-to-date wagenpark van gemiddeld twee jaar oud.

Wil je meer informatie?
Neem contact op met Jan de Koeijer (HR-manager) via telefoonnummer 0113-577215 (bereikbaar na 19.00 uur).

Enthousiast geworden?
Wij zien graag je sollicitatie verschijnen! Mail je sollicitatiebrief met CV naar vacatures@kotra.nl . Wie weet, word jij binnenkort onze nieuwe collega.


Vacaturenummer 310016

Kotra Logistics BV

t.a.v. de Koeijer