Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Logistiek medewerker

Standplaats: Vlissingen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Hou jij er wel van om je handen uit de mouwen te steken? Ga je geen enkele logistieke uitdaging uit de weg? Dat komt dan goed uit, want wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van big- en smallbags, laden en lossen van vrachtwagens, heftruckwerkzaamheden, opslag magazijn, bedienen van verpakkingsmachines, (eenvoudige) technische handelingen zoals preventief onderhoud, schoonhouden werkplaats/werkomgeving, aan- en afvoer van pallets en ondersteunende werkzaamheden aan de hoofdoperator. Een plek waar je kan doorgroeien! Je werkttijden zijn in een 2-ploegendienst (06:15 tot 15:00 uur en 15:00 tot 23:45 uur)

Medewerker Ismail: "Elke dag is anders, iedere keer een nieuwe uitdaging."

Waar?
Bij een dynamisch en logistiek bedrijf in Vlissingen-Oost. Je gaat werken in een klein team van ongeveer 5 man, binnen een ploeg van ± 25 man.

Over jou?
Wij vinden je mentaliteit het allerbelangrijkste. Je hebt affiniteit met logistiek/machines en de wil om het vak te leren. Je bent gemotiveerd, hebt teamspirit en je wilt graag hard werken.

  • Veiligheid voor jou op nummer 1;
  • Je hebt ervaring met de heftruck;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je bent bereid wisselende diensten te werken (2 ploegen).

Wie zijn we?
Onze vaklieden werken dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit.

Interesse?
Wij bieden een leuke baan in de haven of industriële logistiek met voldoende afwisseling en zeer goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Solliciteren? Stuur je CV naar: [email protected]

Wil je eerst meer informatie, dan kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118 – 490 933.


Vacaturenummer 801147

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.883 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.