Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Logistiek administratief medewerker export

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Met jouw oog voor detail bewaar je het overzicht en zorg jij voor een vlot verloop van het import-/ en exportproces. Samen met jouw team zorgen jullie ervoor dat Europa kan genieten van zo vers mogelijk exotisch fruit!

Wat ga jij doen:
In de functie van Logistiek Administratief Medewerker Export weet jij door jouw nauwkeurige aanpak precies hoe je het export weekschema moet gaan opstellen. Je plant de transport containers in, stemt uitgaande containers af met de warehouse managers en informeert de klant wanneer zij hun producten kunnen komen laden. Hiervoor verwerk je dossiers in het systeem en handel je de transportdocumentatie af. Jij gaat altijd voor kwaliteit, je onderhoudt hiervoor contact met de douane voor de juiste inspecties en plant phyto keuringen tijdig in zodat altijd aan de hoogste norm voldaan kan worden. Iedereen van de juiste informatie voorzien is cruciaal in dit vakgebied. Zo zorg jij voor het uitgeven van lading pincodes en het aanmaken van outtakes voor verladingen. Daarnaast houd je contact met rederijen over betalingen en vrijstellingen. Je informeert de klanten inzake verladingen en zorg je ervoor dat vervoerders op de hoogte zijn van de uitgaande goederen.

Hier ga jij aan de slag:
Onlangs is de opslagcapaciteit uitgebreid naar 25.000 m2 waardoor er nu in totaal 25.500 pallets met versproducten in een gecontroleerd klimaat opgeslagen kunnen worden. Meer capaciteit is mooi maar dat vraagt ook om uitbreiding in het team zodat de snelheid in het proces niet verloren gaat en de klanten zo snel mogelijk verder kunnen met hun producten. Als je specialist bent in de opslag van vers, exotisch fruit is het snel schakelen! Dat vraagt om flexibiliteit en een aanpakkersmentaliteit.

Functie-eisen

Aan de slag als Logistiek Administratief Medewerker Export? Dit vragen wij van je:

*Het zou mooi aansluiten als je logistiek opleiding gevolgd hebt op mbo of hbo niveau, maar dit is geen must;
*Je kan goed werken met het MS Office pakket;
*Je spreekt goed Nederlands en Engels, en weet in deze talen ook goed in geschrift te gebruiken;
*Het is een pre als je ook de Duitse of Spaanse taal beheerst;
*Je bent bereid om overwerk te verrichten waar/wanneer dat nodig is.

Arbeidsvoorwaarden

Als Logistiek Administratief Medewerker Export krijg jij:

*Je start via een detacheringsovereenkomst via Modoc voor bepaalde tijd bij deze organisatie, daarna zal je in dienst treden bij de organisatie zelf;
*Overwerk wordt vergoedt a 125% van het uurloon;
*Reiskostenvergoeding a 0,19 euro per kilometer;
*De mogelijkheid om verder te groeien als je je deze functie al helemaal eigen hebt gemaakt.


Vacaturenummer 320581