Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heftruckchauffeur

Standplaats: Westdorpe

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: VMBO

Ook toe aan een knap STAALTJE werk?

Ter versterking van de internal Logistics afdeling is Outokumpu Stainless B.V., locatie Terneuzen in Nederland, is op zoek naar een nieuwe collega!

Heftruckchauffeur

 1 FTE - fulltime in 2-ploegendienst

Wat ga je doen?

Aan de hand van de laadlijsten zoek je de te verzenden goederen op die je controleert met een barcodereader. Met behulp van een radiografische kraan of heftruck belaadt je de wagens en deel je ze in. Je beheert de stock en je lost operationeel de eerstelijns storingen op van het hoogbouwmagazijn en het transportcontrolesysteem. Ook zorg je ervoor dat je heftruck in optimale conditie blijft.

Wat vragen wij?

Jouw opleidingsniveau is minimaal VMBO en je hebt kennis van de Engelse taal. Je bent een teamplayer waarbij veiligheid, nauwkeurigheid, orde, netheid en flexibiliteit zeer hoog in het vaandel staan. Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid dit te halen. Ervaring met het bedienen van zware heftrucks en reach stacker en in het bezit van een gerelateerd certificaat is een pluspunt.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een internationale organisatie en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan uiterlijk 14 mei 2021 via www.outokumpu.com/en/careers/open-positions.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je terecht bij Manager Internal Logistics, Gyon Asselman. Telefonisch is hij bereikbaar op 0681237896 of via mail: gyon.asselman@outokumpu.com.

Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

 

Outokumpu is the global leader in stainless steel. We aim to be the best value creator in stainless by 2020, through our competitive edge of customer orientation and efficiency. The foundation of our business is our ability to tailor stainless steel into any form and for almost any purpose. Stainless steel is sustainable, durable and designed to last forever. Our customers use it to create civilization’s basic structures and its most famous landmarks as well as products for households and various industries. Outokumpu employs 10,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki.


Vacaturenummer 511741

Outokumpu Stainless B.V.

t.a.v. Conny de Poorter
Finlandweg 1
4554 LW WESTDORPE