Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Distributiechauffeur bakwagen

Standplaats: Kapelle

  • Opleidingsniveau: N.v.t

Ben jij in het bezit van het C rijbewijs en ben je bekend met de regio Zeeland? Vind je het niet erg om op oproepbasis c.q. variabele uren te werken? Lees dan snel verder! Misschien ben jij dan wel de bakwagenchauffeur waar Interdistri in Kapelle naar op zoek is!

WAT GA JE DOEN?

Als bakwagenchauffeur verzorg je de distributie van uiteenlopende goederen in de regio Zeeland. Op een gemiddelde werkdag heb je 30 tot 50 stops. Je werk begint rond 06.00 uur en eindigt ongeveer om 15.30 uur. Je bent dus vroeg klaar! 

Je werkt op oproepbasis. Je krijgt op tijd te horen wanneer je moet werken. Gemiddeld zal het nu om enkele dagen in de week gaan. In de toekomst wordt dit mogelijk meer.

WAAR GA JE WERKEN?

Interdistri is een logistiek dienstverlener met jarenlange ervaring in de Zeeuwse distributiemarkt en gevestigd in het hart van Zeeland; Kapelle. Zij voorzien in alle logistieke behoeften, distributie, op- en overslag, transport, koeriersdiensten en Same Day Delivery. En dat natuurlijk niet alleen in Zeeland.

WAT NEEM JE MEE?

  • Een C rijbewijs en geldig code 95;
  • Je bent fysiek fit;
  • Je woont in een straal van ongeveer 30 km van Kapelle.

WAT KRIJG JE?

Als bakwagenchauffeur bij Interdistri kan je een uitdagende baan verwachten in de mooiste regio van Nederland; Zeeland. Vrijheid en zelfstandigheid en werken in een omgeving waarin informele sfeer en persoonlijke benadering centraal staan. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.Vacaturenummer 458130

Interdistri

t.a.v. M Schetters
Fleerbosseweg 19
4421RR KAPELLE