Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Coördinator (Poolse) Inhuurmedewerkers

Standplaats: Terneuzen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Jij spreekt en schrijft Nederlands en Pools, bent een echte regelaar en werkt praktisch en oplossingsgericht. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou voor dit bedrijf in Terneuzen!

Als Coördinator zorg je voor de eerste opvang van nieuwe medewerkers op de werkplek. Je zorgt dat ze poort- en veiligheidsinstructies volgen en dat de ze weten welke werkinstructies er zijn en waar ze die kunnen vinden.

Je maakt ze wegwijs binnen het bedrijf door ze aan de juiste contactpersonen voor te stellen en zorgt voor een rondleiding door het bedrijf. Zo weten ze moeiteloos de kantine te vinden, weten ze dat er een rookverbod is en leg je ze uit dat er een zero tolereance beleid is op alcohol en drugs. Je zorgt dat ze weten wanneer het pauze is en wat de werktijden zijn. Kortom jij legt ze alles uit over het bedrijf!

Daarnaast zorg je dat iedereen de juiste papieren heeft, als ze dit niet hebben zorg je dat ze de juiste cursussen of opleidingen krijgen. Je verzorgt ook tool-boxmeetings. 

Je overlegt veel met teamleiders/ productieleiders over het functioneren van de medewerkers en bespreekt verdere doorgroei mogelijkheden of vaste formatieplaatsen.

Wie ben jij?
* Je bent een coördinator die tactvol en standvastig is;
* Je bent praktisch ingesteld en oplossingsgericht;
* Je spreekt en schrijft Nederlands en Pools;
* Je kunt goed communiceren en uitleggen, bent enthousiast en neemt eigen initiatief.

Je komt te werken bij een bedrijf met ongeveer 110 medewerkers waarvan een gedeelte flexibel inzetbaar zijn via de verschillende uitzendbureaus.

Interesse in deze functie? Neem contact op met Sjakco 06-82066117 | [email protected] | 0115-649521


Vacaturenummer 830788

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.211 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.