Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Communicatieve planner

Standplaats: Terneuzen

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Ben jij iemand die graag afwisselend werk wil?
Afwisseling tussen telefonisch en persoonlijk contact?
Help je graag mensen met het plannen van hun vervoer?
Af en toe rustig een planning maken?
Af en toe in hectiek de planning aanpassen?
Wil je deel uitmaken van een relaxed team?
Wij willen je graag spreken.
Wij gaan in gesprek met jou en het team en samen maken we er een mooie functie van!

 

 

Citax Tiel regelt het vervoer biedt doelgroepenvervoer aan in Zeeuw-Vlaanderen en de Oosterschelde regio. Vestigingsplaatsen Terneuzen en Goes.

 

Vanwege sterke groei is een vacature ontstaan voor een

 

Administratief medewerker met affiniteit voor logistiek

32-40 uur

BEDRIJF

 

Citax Tiel verzorgt ritten van A naar B in heel Zeeland voor onze doelgroepen, de scholen voor speciaal onderwijs, dagbesteding, regiotaxi. Citax wordt ingehuurd voor chauffeur en vervoer. We werken nauw samen met de Gemeentelijke vervoerscentrale, die 99% van onze ritten plant.

 

DIT GA JE DOEN

 

Binnen de afdeling ben je samen met andere collega’s verantwoordelijk voor de verwerking van urenstaten, offertes en logistieke planning van het dagelijks vervoer van leerlingen en cliënten naar special onderwijs en dagbestedingen.

 

Het is een afwisselende functie betreffende administratieve en planningstaken. Het bijhouden van contracturen en het maken van afspraken met chauffeurs over in te plannen ritten.

 

Standplaats is afwisselend Terneuzen en Goes en 1 keer per week heb je een thuiswerkdag. Rooster wordt vooraf opgesteld. Reguliere werktijden zijn tussen 6.30 uur en 17.00 uur. Soms avond- en weekenddiensten.

 

DIT BRENG JE MEE

 

  • MBO+/HBO werk- denkniveau
  • Geografische kennis van het vervoersgebied
  • Stressbestendig
  • Administratief vaardig met interesse in logistiek
  • Communicatief sterk

 

Heb jij  bovenstaande competenties? Dan komen we graag in contact met jou.

 

WAT BIEDEN WIJ

 

Je komt te werken in een hardwerkend, gezellig team. Samen verzorgen we het vervoer voor onze klanten. Een werkweek geeft voldoening als we als team alles geregeld hebben en iedere klant op tijd op de juiste plaats arriveert en onze chauffeurs graag bij ons willen werken. Als wij een klik hebben heten we je graag welkom in ons team!

 

Het betreft een functie voor32- 40 uur per week. Werktijden zijn onderling in afstemming. Salaris volgens cao taxivervoer.

 

Het betreft in eerste instantie een dienstbetrekking voor bepaalde tijd met de intentie een dienstbetrekking voor onbepaalde tijd aan te bieden.

 

REACTIES

Wij kunnen niet wachten om jouw enthousiaste brief en CV door te nemen!

Mail deze naar [email protected] t.a.v. Emmie Volleman-Biesbroeck

Heb je voordat je op ‘verzenden’ drukt nog vragen, bel ons dan op 0115-617789

 

We willen geen druk op je leggen, maar wij zouden het graag leuk vinden om je stukken zo spoedig mogelijk te mogen ontvangen. Daarna starten wij met lezen! Sollicitatiegesprekken vinden aansluitend plaats.

 


Vacaturenummer 727603

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.404 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.