Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Chauffeurs

Standplaats: Yerseke

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Jij kan je functie naar eigen wens uitoefenen. Zo zijn wij op zoek naar enthousiaste:
- FULLTIME CHAUFFEURS
- OPROEP CHAUFFEURS
- WEEKEND CHAUFFEURS

Kies de vorm die bij jou past

Met veel plezier rijd jij op de vrachtwagen naar diverse klanten. Je rijdt voornamelijk naar klanten in Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Je vervoert verse en diepgevroren vis en schaal- en schelpdieren.

Als Full time Chauffeurs hebben we de keuze uit korte ritte, lange ritten, nachtritten en ook dagritten, kortom voor ieder wat wils.

Als oproep- of weekend chauffeur hebben we de mogelijkheid om ons aan te passen naar jouw beschikbaarheid.

Functie-eisen

Jouw werkgever
De Koeijer Transport BV te Yerseke (werkmaatschappij van Kotra Logistics) is gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis en levende schaal- en schelpdieren.
Dagelijks distribueren wij voor verschillende opdrachtgevers uit Europa en ver daarbuiten, dit volledig volgens HACCP-normen. Het wagenpark met een gemiddelde leeftijd van twee jaar is up-to-date, betrouwbaar en ATP-gecertificeerd. Het is voorzien van moderne koel- en vriesinstallaties, zodat de verse en diepgevroren producten op de juiste temperatuur blijven. Zo kan jij ze onder de juiste condities afleveren bij de klant. Dag en nacht zijn meer dan 100 vrachtwagens onderweg in Europa.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we jou?
We bieden een zelfstandige baan met verantwoording en ruimte voor eigen initiatief. Je hebt flexibele werktijden. Je ontvangt een uitstekend salaris volgens CAO wegvervoer. Je hebt zelfs doorgroeimogelijkheden naar schaal E-7!
Je komt te werken bij een groeiend, levendig, ambitieus, professioneel familiebedrijf met een collegiale en prettige werksfeer. We hebben een jong en goed onderhouden wagenpark, waardoor jij altijd met een goede auto op pad kan.

Wat vragen we daarvoor terug?
Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95. Je beheerst de Nederlandse taal. Een gezonde dosis werklust, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwgezet werken en een klantgerichte instelling kenmerken jou.

Enthousiast geworden van deze vacature? Mail dan je motivatie met CV naar vacatures@kotra.nl. Wil je meer informatie? Kijk voor een impressie van je toekomstige werkplek op onze website; www.kotra.nl of neem contact op met Jan de Koeijer (HR-manager) via telefoonnummer 0113-577215 (bij voorkeur na 19.00 uur).


Vacaturenummer 394039