Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Chauffeur betonindustrie

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

Zijn voor jou je werktijden niet in beton gegoten? Hou jij ervan om zelfstandig te werken met veel verantwoordelijkheid? Heb jij je chauffeursdiploma C incl code 95? Dan is deze job misschien voor jou!


Voor een bekende werkgever in de bouwsector zoek ik een pompmixerchauffeur betonmortel. Wat houdt dat in? Bij de betoncentrale zorg jij ervoor dat je wagen correct beladen is. Daarna ben jij verantwoordelijk voor het vervoer van de betonmortel naar de klant. Ter plaatse manoeuvreer jij de wagen, stel je de wagen veilig op en bedien jij de pomp en zorg je ervoor dat de betonmortel op de juiste plaats gestort wordt. Uiteraard doe jij dit veilig! Verder zorg jij als pompmixerchauffeur ervoor dat de transport- en klantdocumentatie op orde is. Ook het onderhoud van de pompmixer valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

- Je hebt een geldig chauffeursdiploma C, aangevuld met code 95;

- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te behalen;

- Je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling naar collega's en uiteraard ook naar klanten;

- Ook wordt er enige flexibiliteit verwacht als het om werkzaamheden en werktijden gaat;

- Ervaring met een betonpompmixer is een pré.


Heb jij geen ervaring met de betonpompmixer maar wil dit wel leren? Solliciteer dan evengoed! De opdrachtgever staat open voor leergierige chauffeurs met rijbewijs C!

Arbeidsvoorwaarden

In de functie van pompmixerchauffeur krijg jij een job waarin je behoorlijk zelfstandig werkt en er is zeker ruimte voor eigen initiatief. Je kunt een dynamische en stimulerende werkomgeving verwachten binnen een mooi en groot familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Je werkt samen met een team van ervaren en deskundige collega’s. Verder kun je als pompmixerchauffeur rekenen op een goed salaris, rekening houdend met kennis en ervaring.


Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op.

Bel 0115-695538 of WhatsApp naar 06-57875631.

Stuur jij liever een email dit kan via terneuzen@actiefwerkt.nl.

Ben je enthousiast? Solliciteer direct!


Vacaturenummer 340880