Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Chauffeur / Assistent Verkoper

Standplaats: Kamperland

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Flor’as bloemen en planten, gevestigd te Kamperland (Zeeland), is een exportbedrijf gespecialiseerd in snijbloemen, potplanten en decoratiemateriaal. Wij leveren voornamelijk aan bloemisten en grootwinkelbedrijven in Frankrijk.

Wat ga je doen?

Samen met je collega vertrek je wekelijks, van zondag tot donderdagochtend naar Frankrijk om via vaste routes potplanten en snijbloemen te verkopen aan Franse bloemisten. Eenmaal aangekomen bij de klant toon je het assortiment en lever je door je klantgerichte houding een bijdrage aan een mooi verkoopresultaat. De verkopen registreer je direct met een handig programma op de tablet.

Jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk en daarom bieden we je naast een gedegen inwerkperiode ook mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus Frans.

Wat bieden we jou nog meer?

- Direct een arbeidsovereenkomst met ons (zonder tussenkomst van een uitzendbureau)

- Goede arbeidsvoorwaarden

- Je vertrekt zondagmiddag en bent in de nacht van woensdag op donderdag weer thuis. In die 4 dagen werk je zo'n 48 uur. Daarmee komt je bruto maandsalaris uit op een bedrag tussen de 2.860 en 3.325 obv 48 uur.  (afhankelijk van je inschaling)

- Dagvergoedingen

- Bijkomende commissies op basis van je verkoopresultaten bij de klant

 

Wat kom jij brengen?

Je hebt Rijbewijs C + E + Code 95 of bent bereid om dit te behalen. Je vindt het leuk om je te blijven ontwikkelen en je verkoopvaardigheden verder aan te scherpen. Verder ben je vooral een prettige collega en ben je communicatief en samenwerkingsgericht ingesteld.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je nog geen groot rijbewijs, maar heb je wel verkoopervaring en/of  kennis van de Franse taal, dan nodigen we je ook van harte uit te reageren om de mogelijkheden te bespreken.

Reageren:

Stuur je CV met korte motivatie naar:  [email protected]

Voor meer informatie kan je ook eerst even bellen: 0651790988

 

 


Vacaturenummer 579664

Flor'as Fleurs et Plantes

t.a.v.
Het Rip 4
4493 RL KAMPERLAND

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.473 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.