Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BBL / BOL logistieke opleiding

Standplaats: Goes

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

4 dagen werken en 1 dag per week naar school? Geld verdienen en je MBO niveau 1 assistent logistiek medewerker, niveau 2 logistiek medewerker, niveau 3 logistiek teamleider of niveau 4 logistiek supervisor diploma halen?

Zes Goes is het grootste reparatie- en servicebedrijf op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux, gespecialiseerd in servicemanagement. Wij repareren / behandelen vrijwel alle merken consumenten elektronica en computers. Denk hierbij aan smartphones, tablets, desktopcomputers, LCD en koffiezetters.

Dankzij ons geavanceerde IT-systeem Zir Online, worden alle processen intern en extern beheerst door onze medewerkers die daarin periodiek getraind worden. Juiste, volledige en tijdige informatie is cruciaal en dat is waar de Zes Group zich in onderscheidt.

Alvast binnen kijken? https://www.youtube.com/watch?v=k-QLmGrp6ag

 

 

Wat kan jij van ons verwachten?

 

  • Uitstekende begeleiding zowel in de praktijk als theorie
  • Kennis opdoen binnen verschillende afdelingen van ons Warehouse
  • Praktijkuren volledig uitbetaald
  • Doorgroeimogelijkheden

 

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Wij ontvangen jouw sollicitatie met CV graag per mail op: 
warehouse@zesgoes.nl

Zes Service Group
Pearyweg 1
4462GT Goes
http://zesinternational.com/

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 597181

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.194 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.