Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

SAP PLM Specialist

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een SAP PLM Specialist.

De opdrachtgever is een internationale leverancier van op papier gebaseerde verpakkingsoplossingen voor vloeibaar voedsel. Het bedrijf is gevestigd in Noorwegen en hoort bij een van de grootste particuliere industriële groepen in Noorwegen. De opdrachtgever ontwikkelt voortdurend zijn expertise om te voldoen aan de veranderende vraag naar verpakt voedsel. Na meer dan een halve eeuw van continue uitbreiding en groei, zit het bedrijf op elk continent. Met een netwerk van markteenheden en medewerkers in meer dan 40 landen plus klanten in meer dan 80, wil de opdrachtgever haar internationale expertise en producttechnologie naar nieuwe markten brengen.

Om onze doelen op de meest effectieve manier te bereiken, zijn we van plan een wereldwijd SAP op HANA-systeem te implementeren binnen onze productie van vulmachines en reserveonderdelen. Voor dit wereldwijde project en om deel uit te maken van het SAP Competence Center hebben we jou als SAP PLM Specialist nodig.

Het is jouw taak om het project te ondersteunen tijdens ontwerp, implementatie en uitkomsten van de nieuwe SAP ERP-oplossing, en op te treden als de SAP functionel specialist. In detail betekent dit.

- Werk nauw samen met zakelijke belanghebbenden om de pijplijn van nieuwe en veranderende zakelijke behoeften te ontwikkelen en te beheren.
- Evalueer en beveel wijzigingen in processen en oplossingen aan.
- Ondersteuning bij, ontwerp, stamgegevens, configuraties, documentatie, training, testen en uitkomsten.
- Specificaties en enige ontwikkeling van rapporten, integraties, conversies, verbeteringen, workflows en formulieren.
- Draag bij aan en neem deel aan de managementprocessen voor veranderings-, incident-, probleem- en voortdurende serviceverbetering.
- Draag bij aan de optimalisatie van het SAP-competentiecentrum en wees een bronback-up voor een ander functioneel gebied.

Functie-eisen

Ervaring:
Je hebt een bachelor- of masterdiploma in Engineering, Computer Science, Informatics, Business, een ander gerelateerd vakgebied of gelijkwaardige werkervaring. Ook heb je minimaal 2 jaar ervaring in de industrie of advieservaring nodig. Daarnaast heb je bewijs dat je in een project gestuurde omgevingen binnen SAP PLM voor discrete productie hebt gewerkt. Bijkomende kennis en/ of ervaring met een of meer van de volgende zaken is een pluspunt: engineering, productieplanning, productieassemblage, fabrieksonderhoud, technische diensten en algemene ERP.

Persoonlijke vaardigheden
- Goed begrip van bedrijfsprocessen (bij voorkeur van discrete productie).
- Hands-on SAP ERP ervaring in implementaties tot de uitvoering.
- Openheid in de samenwerking in een multinationaal team.
- Schriftelijk en gesproken vloeiend Engels en Duits is een voordeel.
- Ervaring uit de voedingsmiddelen- en/ of papierverpakkingsmachine-industrie is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Werkplek
De functie is in Terneuzen (Nederland) of in Mönchengladbach (Duitsland) waar de hoofdfabriek staat. Je zal regelmatig naar andere locaties reizen in de loop van het project en later als onderdeel van het SAP-competentiecentrum.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Marloes de Haze, mdehaze@hb17.nl, of +31 6 50815383.


Vacaturenummer 423991