Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

MICROSOFT CLOUD SPECIALIST

Standplaats: Goes

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Als Microsoft Cloud Specialist word je onderdeel van Solviteers Cloud & Infra. Al meer dan 25 jaar helpen wij grotere organisaties binnen de overheid en zakelijke dienstverlening in Zuidwest Nederland. De focus ligt op netwerken, IT-infrastructuur en cloudoplossingen zoals Microsoft 365, SharePoint en Azure.

WAT GA JE DOEN? 
In jouw werk als Microsoft Cloud Specialist kom je op uitdagende projecten terecht in verschillende markten: MKB, industrie, zorg- en welzijn, charitatieve instellingen en softwareleveranciers. De projecten duren vaak wat langer en zijn heel uiteenlopend. Het type project hangt vaak af van waar de organisatie staat in de transitie naar Microsoft 365 en/of Azure diensten ter ondersteuning hiervan. Als Microsoft Cloud Specialist adviseer, implementeer en optimaliseer je, om de klant verder te helpen. 

Voorbeelden van projecten: 
- Migraties naar een Microsoft Azure en MS 365 platform
- Microsoft Intune voor endpoint management
- Inzetten van SharePoint en Teams, voor het centraal delen van informatie
- IT Security vraagstukken
- Zorgen dat organisaties veilig en betrouwbaar online kunnen samenwerken

Naast je projectwerkzaamheden, ben je ook regelmatig met al je collega’s op kantoor. Op deze dagen zijn we voornamelijk bezig met het delen van kennis en gezellig lunchen of borrelen.  

ZIJN WIJ EEN MATCH? 
In jouw werk zal je namens Solviteers, verschillende klanten helpen met hun cloud vraagstukken. Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, jezelf kan presenteren en tot het uiterste gaat om de klant goed te helpen. Wij hechten waarde aan ons motto: whatever it takes!  

Onze klanten zijn hoofdzakelijk gevestigd in Zuidwest Nederland en maandelijks komen wij met alle collega’s bij elkaar, jouw reisbereidheid met een leaseauto is dus belangrijk. 

Wat breng jij in ieder geval mee:
- Minimaal een hbo-diploma
- Goede beheersing Nederlandse taal
- Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

Wat we nog meer graag zouden zien, maar we je ook kunnen leren: 
- Microsoft Azure of Microsoft 365 administrator expert certificering of bent bereid deze te halen
- Ervaring en/of certificeringen op het gebied van Agile, Scrum of Prince 2
- Bekend met het werken in een DevOps omgeving
- Ervaring binnen vergelijkbare organisaties/domeinen

WAT KRIJG JIJ VAN ONS: 
Naast een passend salaris en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zetten wij in op jouw ontwikkeling. Jouw ontwikkeling is belangrijk, zodat je steeds uitgedaagd blijft worden en je je kennis en ervaring vergroot. Ontwikkelen doe je door te leren in de praktijk, opleidingen te volgen, van collega’s te leren en certificeringen te behalen. Wij helpen jou hierbij met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden zoals 12 ontwikkeldagen, een ontwikkelbudget en een vrij besteedbaar budget om je werk makkelijker te maken. Dit vrij besteedbare budget kan je o.a. inzetten voor gadgets, een lekkere bureaustoel voor thuis, een fitness abonnement of een boodschappenservice.

Waar je aan het werkt gaat, is afhankelijk van de ervaring en ambitie die je meeneemt. We kijken welke opdrachten er het beste bij je passen en waar jij je kennis in wilt uitbouwen. Bij ons krijg je de ruimte en vrijheid om goed je werk te kunnen doen. 

WAT WIJ JOU NOG MEER BIEDEN:
- Leaseauto
- Laptopregeling/telefoonregeling
- 27 vakantiedagen 
- Ontwikkelingsbudget van €2700 per jaar en 12 ontwikkeldagen
- Pensioenregeling
- Hybride werken (in de meeste gevallen)
- Mogelijkheid om parttime te werken
- Gezellige uitjes, teambuilding en kennisdeling


Vacaturenummer 812767

Solviteers

t.a.v. Maaike Baudoin
Albert Joachimikade 33 H
4463 AA Goes

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.236 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.