Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Junior Software Engineer in Terneuzen

Standplaats: Terneuzen

 • Dienstverband: Fulltime
 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: MBO

Heb jij als Junior Software Engineer al 1 of meerdere jaren expertise opgebouwd binnen de software sector? Heb je gedeeltelijk ervaring opgedaan met: .Net/.Net Core, Python, Rest full APIs, Entity Framework, SQL, Azure/AWS Cloud services, Unit testing, DevOps, Agile/Scrum?

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je samen met een team ervaren collega’s op locatie in Terneuzen werken aan een nieuw langdurig project met oplossingen die er echt toe doen? Projecten die wezenlijk bijdragen aan het oplossen van de wereldwijde voedselschaarste en watertekort. Werken met moderne software technologie in een internationale omgeving. Geavanceerde Cloud oplossingen die werkelijk een wereldwijde dekking hebben.

Als Junior Software Engineer ben je mede-verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een “Smart-connected irrigation & fertigation management system” . Dit bestaat uit een combinatie van lokale besturingscomputer/controller met diverse IoT devices en Cloud software die volledig geïntegreerd functioneren. 

Werken binnen een projectteam en zelfstandig te werk gaan, dat is geen probleem voor jou! Je bent communicatief, zelfstandig, enthousiast, klantgericht en initiatiefrijk!

Zoek je een nieuw landurig meerjaren project met voldoende uitdagingen, dan is onze opdrachtgever en deze functie voor jouw interessant!

Hoe ziet je projectteam en je werkdag eruit:

Het team in Nederland bestaat uit 4 personen. Daarnaast zijn er scrum-teams in Israël en India van elk ca 5 personen. Elk team kent zowel junior, medior als senior software engineers en een QA engineer. Overkoepelend zijn er product managers, ux-designer, systeem analist en architect.

’s Ochtends is er de stand-up meeting waarin de teamleden elkaar bijpraten. Dan ga je aan het werk met een sprint-ticket, al of niet gezamenlijk met een collage. In de loop van de dag zijn er meestal 1 of meer fysieke of online bijeenkomsten. Gedurende de sprint van 2 of 3 weken neem je deel aan de agile/scrum events zoals sprint-planning, daily stand-up, back log refinements, sprint demo en sprint retrospective.  

Wat wij vragen:

Als een Junior software engineer maak je deel uit van het scrum-team in Nederland. Je bent een teamspeler. Regelmatig stem je zaken af met de scrum teams in Israël en India. Je werkt aan bestaande en nieuwe functionaliteit binnen de architectuur van het platform. Je hebt een proactieve werkhouding en beschikt over een ‘Can-do’ mentaliteit. Je draagt actief bij aan verbetering en optimalisatie van het ontwikkelproces. Daarnaast beschik je over: 

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Junior werkervaring;
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting software developement;
 • Je hebt gedeeltelijk ervaring met .Net/.Net Core, Python, Rest full APIs, Entity Framework, SQL, Azure/AWS cloud services, Unit testing, DevOps, Agile/Scrum;
 • Kennis van en ervaring met de ontwikkeling van SOA (Service Oriented Architecture) oplossingen en Event Driven architecturen is een pré;
 • Bekendheid met Agile process is een pré;
 • Bekendheid met Cloud/Azure Functions/Apps/IOT-Hub/Event Hub/Kubernetes/Docker is een pré;
 • Bekendheid met Azure storage services is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende baan van 32 tot 40 uur per week;
 • Aantrekkelijk salaris, afhankelijk van ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een laptop, telefoon en overige benodigdheden;
 • Werken op locatie in een scrum team;
 • Ruimte voor persoonlijke ambities en ontwikkeling van capaciteiten;
 • Opleiding en begeleiding o.b.v. een persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor creativiteit.

Wil jij werken aan uitdagende software projecten met oplossingen die er écht toe doen. Projecten die wezenlijk bijdragen aan het oplossen van de wereldwijde voedselschaarste en watertekort? Ben jij degene die  onze opdrachtgever in Zeeuws-Vlaanderen kan versterken als Junior Software Engineer? Solliciteer dan direct door je CV en een korte motivatie te sturen naar zuidwest@flexibility.nl.

Inhoudelijke vragen? Onze recruiters René en Sharmaine en beantwoorden met plezier je vragen. Bel of WhatsApp René via 06-14649775  of Sharmaine via 06-38073781 of stuur een e-mail naar zuidwest@flexibility.nl.


Vacaturenummer 580524

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.284 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.