Helpdeskmedewerker

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Collega’s helpen met het vinden van systeembeheer-oplossingen en je “vastbijten” in een ICT-probleem. Als jij hier blij van wordt, lees dan snel verder!
Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor de afdeling Systeem- en Netwerkbeheer een enthousiaste helpdeskmedewerker. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor de nauwkeurige registratie en afhandeling van meldingen (incidentbeheer) en standaard wijzigingen (wijzigingsbeheer). Verder ben jij als helpdeskmedewerker het eerste aanspreekpunt voor de organisatie op ICT gebied.

Functie-eisen

• bent een aanpakker en hebt goede communicatieve vaardigheden
• vraagt door bij een probleem om zo tot de beste oplossing te komen
• hebt een MBO-opleiding in de ICT afgerond en bij voorkeur een paar jaar werkervaring
Verder is het belangrijk dat je hulpvaardig bent en een echte teamplayer. Samen met jouw team ga je voor het beste resultaat! Je hebt basiskennis van ITIL (TOPdesk), ICT systemen (Active, Directory, DHCP, DNS, Exchange, Terminal Server) en werkplekken. Meestal ben je werkzaam op het hoofdkantoor in Terneuzen maar omdat je soms ook naar andere locaties moet reizen dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat aan de slag binnen een hardwerkend team van 8 fijne collega’s. Een uitdagende, dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief en als je op termijn wilt doorgroeien dan is er de mogelijkheid je verder te ontwikkelen: onze opdrachtgever biedt opleidingen aan die aansluiten bij jouw werkzaamheden.
Dit staat jou te wachten:
• een baan voor lange tijd, met zicht op vast dienstverband
• een uitstekende kans om werkervaring op te doen binnen een mooie organisatie
• reiskostenvergoeding en tunnelkostenvergoeding

Is dit jouw droombaan? Ben je enthousiast? Solliciteer direct!
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op.
Bel 0115-695538 of WhatsApp naar 06-57875631.
Stuur jij liever een email dit kan via terneuzen@actiefwerkt.nl.


Vacaturenummer 311920