Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Front-end Software Developer in Terneuzen

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Zoek jij een baan waarin je je creativiteit en leergierigheid kwijt kunt? Wil jij als Front-end Software Developer ertoe doen en een bijdrage leveren aan allerlei nieuwe projecten die betrekking hebben met radio?

Neem je graag het initiatief, ben je zeer creatief, kun je zelfstandig werken en toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Als Front-end Software Developer ontwikkel, schrijf, implementeer, test, verbeter en onderhoud je de software op basis van de behoeften van de eindgebruiker. Je bent mede verantwoordelijk voor het gehele proces, vanaf het inventariseren van klantwensen tot en met de ontwikkeling en het onderhoud van concrete software-oplossingen. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met het team Research & Development .

Onze opdrachtgever is de marktleider in zendmasten voor de grote radiostations in Nederland en België.

Naast onderstaande kwalificaties ben jij een talent die continue de nieuwe mogelijkheden in de gaten houdt op het gebied van nieuwe libraries, technieken, software en plug-ins. Je bent bereid hierin je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld : SignalR, Tailwind CSS, Webpack, OAuth, Font Awesome, Lodash, Axios en Vue Router.

Ervaring op het gebied van software ontwikkeling;
Kennis en ervaring op gebied van tools als: Vue JS, Laravel, Codelgniter, (S)CSS, Single Page App, Git, HTML5 en PHP.
Ervaring in het ontwikkelen van verschillende interfaces, applicatieontwikkeling en – integratie, waaronder GUI’s en embedded software;
Gedegen kennis van API’s, XML, JSON en Rabbit MQ;
Affiniteit heeft op gebied van radio ( productieprocessen)
Een afgeronde HBO opleiding informatica of een vergelijkbare opleiding;

Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
Een mooie en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een groeiende organisatie;
Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden middels opleidingen.

Word jij uitgedaagd door deze functie als Front-end Software Developer in Terneuzen? Solliciteer dan direct door je CV en een korte motivatie te sturen naar zuidwest@flexibility.nl. Inhoudelijke vragen? Onze recruiters René en Sharmaine beantwoorden met plezier je vragen. Bel of WhatsApp René op 06-14649775 of Sharmaine op 06-38073781 of stuur een e-mail naar zuidwest@flexibility.nl.


Vacaturenummer 435693