Ervaren Systeem-/Netwerk engineer

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Progression is een fullservice ICT-dienstverlener die sinds 2005 de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met onze specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van infrastructuren. Hierdoor zijn wij in staat onze klant te ondersteunen met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen door de toepassing van slimme en effectieve ICT-oplossingen. Vanuit onze overtuiging dat ICT voor jou moet werken en niet andersom, richten wij ons niet alleen op het primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van de werknemerstevredenheid. Een inspirerend dynamisch team van medewerkers verzorgt uitdagende IT-projecten bij onze klanten.

De functie
Als System Engineer houd je je bezig met het bedenken van oplossingen voor onze opdrachtgever, wijzigingen doorvoeren en servicewerkzaamheden aan klant infrastructuren. Onze omgevingen zijn opgebouwd met kwalitatieve producten zoals HP, Microsoft, Citrix, VMware en Cisco. Afhankelijk van de complexiteit van de netwerkinfrastructuren werk je zelfstandig of in teamverband. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je kunt een project van start tot oplevering leiden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit een goed humeur en klant-, resultaatgericht denken is bij jou vanzelfsprekend.

Functie-eisen

Jouw kwaliteiten

Je bent zelfstandig, gedreven in het opleveren van kwalitatieve diensten en in staat om je teamleden te enthousiasmeren en naar een hoger niveau te tillen. Je ziet salesmogelijkheden en kansen en bent ondernemend van aard. Je bent service- en klantgericht, loyaal en flexibel. Je bent in staat om een stapje extra te zetten als de situatie hierom vraagt. Je denkt proactief mee met en voor de klant.

(Mbo+)- / hbo-werk- en -denkniveau.
Je bent hands-on en een kei op het gebied van system engineering.
MCSA-/MSCE-certificeringen is een pre.
Je kunt de oplossing niet alleen bedenken maar ook bouwen.
Je werkt graag in teamverband.
Je kunt je ervaring aantonen (certificaten en hands-on-ervaring).

Wij bieden
We bieden een uitdagende baan in een business-to-businessomgeving. Je komt in een organisatie terecht met een platte structuur waarbij we als team voor de vooruitgang en innovatie zorgen.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan bij een snel groeiend bedrijf.
Leuke collega’s met dezelfde interesses.
Werken in een projectomgeving.
De verantwoordelijkheid om een opdracht van begin tot eind uit te voeren.
Vergoeding voor internet en telefonie.
Opleidingsmogelijkheden.
Verantwoordelijkheden met bijbehorende bevoegdheden.
Interessante klantomgevingen, je hebt direct contact met de klant.


Geïnteresseerd?

Graag ontvangen we je sollicitatie door de mailen naar b.debruyne@progression.nl.
De vacature sluit op 19-10-2018.


Vacaturenummer 267701

Progression

t.a.v. B. de Bruyne
Axelsestraat 65
4537 AD TERNEUZEN