Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zelfstandigwerkend kok

Standplaats: Kapelle

  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Caisson is een centraal gelegen, authentiek motel-restaurant in Zeeland (Kapelle). Hier maken wij zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden producten uit de streek. Is koken je passie en houd je van werken met kwalitatieve streekgebonden producten, dan hebben wij iets voor jou!

Elke dag streven wij ernaar het beste uit onszelf te halen en leggen de lat hoog. Wij willen onze gasten laten genieten van de ruimte, rust, pure smaken en goede kwaliteit die wij te bieden hebben. Een fanatiek (gemotiveerd) team kan hierin absoluut niet ontbreken. We zijn op zoek naar een echte teamplayer die wil helpen bouwen aan een gerenommeerd restaurant.

Functie-eisen

Wat vragen we van je?
Dagelijks ben je bezig met alle voorbereidingen die fundamenteel bijdragen aan de geniet momentjes van ons gasten. Dit doe je door heerlijke zoete lekkernijen, taarten, ontbijt-, lunch-, en diner gerechten te bereiden. We verwachten dat je hierbij intrinsiek gemotiveerd bent en over een afgeronde koksopleiding beschikt. Is dat niet gelukt, maar is koken echt jou passie? Dan is relevante werkervaring een pré.

Inkoop beheer en controle op de kwaliteit van de producten mogen niet ontbreken tijdens je werkzaamheden. We verwachten scherpte, inzicht en dat je betrokkenheid toont bij je werkzaamheden.
Tijdens de piekmomenten van de lunch en het diner vinden we het belangrijk dat je gecontroleerd blijft handelen. Ook mag je meedenken en bijdragen aan vernieuwing en verbetering van de menu’s.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
Ervaar het geluk van mensen blij maken met lekker eten en drinken en werken met een gezellig team, in een mooi en ruim restaurant. Wij bieden een afwisselende baan binnen Caisson. Uren zijn nog vrij in te vullen (20, 32 of 38 uur).

Heb je interesse in een mooie baan? Neem dan contact met ons op via info@decaisson.nl en stuur je CV met motivatie gericht aan H. de Bruine.

Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.


Vacaturenummer 411303