Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zelfstandig werkend kok / souschef

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Werken in Vriendschap is begrijpen wat Vriendschap is; een warme plek met oprechte aandacht voor haar vele vaste gasten en passanten, waar mooie gerechten worden geserveerd die hedendaags, zuiver en super lekker zijn, informeel maar heel gastvrij, een bedrijf dat nooit stil staat en op de hoogte is van moderne bereidingen, zelf groenten kweekt en weet wat speelt in de rest van de wereld, een bedrijf met een heldere filosofie op het gebied van duurzaamheid, arbeidsovereenkomsten, producten en evenementen.
Als zelfstandig werkend kok werk je samen met een kundig en gedreven team, heb je overleg met de mensen in de bediening, je doet bestellingen, denkt mee over nieuwe gerechten, bent nieuwsgierig naar nieuwe tendensen maar bent ook op de hoogte van de klassieke bereidingen. Je hebt respect voor al die prachtige ingrediënten die vrijwel dagelijks binnen komen van wel 40 verschillende, veelal lokale leveranciers en wil daar de heerlijkste gerechten mee maken.

Functie-eisen


Functie-eisen
- je hebt je papieren gehaald als zelfstandig werkend kok of doet dit werk al langer en hebt je sporen in de praktijk verdiend.
- je begrijpt dat je werk begint bij een schone werkplek, weet het 1 en ander van HACCP en bent niet alleen opgeruimd in de praktische maar liefst ook in figuurlijke zin.
- je houdt er van lekker door te pakken, bent een kei in organiseren en wil je collega’s graag helpen, je kent de meeste kooktechnieken en gebruikt die ervaring om minder ervaren collega's te coachen en te stimuleren zodat zij dit prachtige vak net zo goed leren uitoefenen.
- een flexibele open visie op alle moois dat in Vriendschap bereid wordt, op de gasten die er komen en op je team
- je bent altijd gretig bezig met nieuwe koersen die er zijn in de restaurantwereld en kansen die er liggen en maakt daar handig gebruik van.
- leidinggevende capaciteiten

Arbeidsvoorwaarden

- Een dynamische werkplek op 1 van de mooiste punten in de stad.
- Ruimte om door te groeien naar, of te starten als, sous chef.
- Een moderne keuken, gereedschap en apparatuur.
- Samenwerken met een geweldig jong en betrokken team, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een duurzame arbeidsovereenkomst volgens horeca CAO, salaris in overleg.


Vacaturenummer 392847

Vriendschap café restaurant

t.a.v. de Lange
Markt 75
4331LL MIDDELBURG