Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zelfstandig werkend kok

Standplaats: Middelburg

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Voor ons gezellige restaurant gelegen in hartje Middelburg zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Je bent gemotiveerd, enthousiast en kunt goed samenwerken. Heb je creatieve ideeën? Dan zijn die altijd welkom! Of je nu fulltime of parttime bij ons wilt komen werken, het kan allemaal en samen komen we er wel uit.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een collega die het leuk vindt om zowel overdag als ook de avond te willen werken (uiteraard houden we rekening met wensen van vrije dagen). Een koksopleiding is niet vereist, want wij vinden het net zo belangrijk als je al ervaring in andere keukens hebt opgedaan.

Wie zijn wij?
Wij zijn de Vliegenier, gelegen aan de Pottenmarkt in Middelburg. Wij hebben een jong en enthousiast team. Wij staan voor gastvrijheid, persoonlijke service en iedereen is bij ons welkom. Voor ons is het belangrijk dat zowel onze gasten als ons personeel zich thuis voelt.

Wat bieden wij jou:

  • Jaarrond contract met uitzicht op een vast contract
  • Salaris horeca CAO afhankelijk van jouw ervaring
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Mogelijkheid tot vaste vrije dagen

Mail of bel ons maar binnen lopen kan natuurlijk ook altijd!
[email protected]
0118-436791


Vacaturenummer 824060

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.327 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.