Zelfstandig werkend kok (38 uur) bij een van de leukste restaurants van Goes en omstreken

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Ben jij een zelfstandig werkend kok en op zoek naar een nieuwe job?
Ter versterking van ons keukenteam hebben wij een vacature open staan voor 38 uur per week.

Grand Café De Smederij aan de prachtige Goese Veste. Een hecht team werkt hier samen aan een unieke horecabeleving. Met pure passie en een uitzonderlijk hoge kwaliteit in gastvrijheid, gerechten en ingrediënten willen wij het graag iedereen naar hun zin maken. Een horecagelegenheid waar liefdevol en vakbekwaam gerechten van topkwaliteit de keuken verlaten.

Voor in onze hypermoderne keuken zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok. In deze veelzijdige functie ben je nauw betrokken bij allerlei werkzaamheden binnen onze keuken. Je bent verantwoordelijk voor een stukje voorbereidende werkzaamheden en werkt overdag en ’s avonds mee in ons gezellige keukenteam met het bereiden van allerlei gerechten.

Functie-eisen

Uiteraard moet je goed in teamverband kunnen werken, maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je weet van aanpakken.

Je hebt ervaring in de keuken en het bereiden van gerechten is voor jou geen probleem. Daarnaast heb je passie voor je vak. Uiteraard krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van koken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Naast een goed salaris werk je in een gezellig, enthousiast maar vooral ervaren team. Je werkt bij één van de gezelligste restaurants van Goes en omgeving, en je krijgt de kans om veel te leren!

Vaste vrije dagen zijn belangrijk, dus ook in de zomer zorgen wij voor tenminste 2 aaneengesloten vrije dagen per week.

Denk je dat je in ons gezellige team een plekje kan vinden, reageer dan per e-mail naar: niels@desmederijgoes.nl. Sluit je CV bij en zorg voor een telefoonnummer zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Graag tot bij De Smederij !


Vacaturenummer 277137

DeSmederij

t.a.v. Niels Timmerman