Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zelfstandig werkend kok

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: N.v.t

VACATURE

(ZELFSTANDIG WERKEND) KOK

 

De Juf zoekt…

…een fijne en betrouwbare collega die fulltime bij ons aan de slag wil als (zelfstandig werkend) kok. We zoeken iemand die nieuwsgierig en leergierig is, met open vizier zijn/ haar werk doet, betrokken is, liefde heeft voor koken, houdt van lekker eten en geïnteresseerd is in onze klanten en gasten. Ervaring en/of opleiding als kok is geen vereiste, maar heeft wel de voorkeur. Last but not least moet je flexibel zijn en stevig kunnen aanpakken.

 

De Juf biedt...

... werktijden tussen 7.00 en 19.00 uur, zowel door de weeks als in het weekend. Je komt terecht op een dynamische werkplek met een open keuken en in een jong en betrokken team.

Je krijgt de ruimte om zelf ontbijt- en lunchgerechten te bedenken, te bereiden en mee te denken over de invulling van de menukaart.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst conform horeca CAO en een goed salaris in overleg. Werkervaring wegen wij uiteraard mee.

 

Denk jij dat je past binnen ons team? Stuur dan een mail met je motivatie, beschikbaarheid en CV naar administratie@dejufmiddelburg.nl. Bij interesse nodigen we je uit voor een gesprek. Deel van de procedure bij geschiktheid is ook een dag proefdraaien.

 


Vacaturenummer 501777